Αθλητισμός

Με μετάλλια έπεσε η αυλαία για τη Νίκη στο πρωτάθλημα ποδηλασίας

Με μετάλλια και εξαιρετικές επιδόσεις για το τμήμα ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη», έπεσε η αυλαία του τοπικού πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδος ποδηλασίας δρόμου το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου.
Συμμετείχαν συνολικά οκτώ ομάδες και σύλλογοι από την Άμφισσα, Λαμία, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα και Βόλο. Το Σάββατο 18 Ιουλίου, διεξήχθη ο αγώνας χρονομέτρου στα Κανάλια, όπου ο αθλητής της Νίκης Οδυσσέας Βούλγαρης κάλυψε τα 20 χιλιόμετρα σε 34 λεπτά και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία 30-59 ετών.
Την Κυριακή 19 Ιουλίου, διεξήχθη ο αγώνας αντοχής με την εξής διαδρομή: Περίβλεπτο – Ασπρόγεια – Αργιθέα – Ελευθεροχώρι, όπου οι αθλητές έπρεπε να διανύσουν απόσταση 80 χιλιομέτρων. Εδώ, ο αθλητής της Νίκης Γιώργος Καμβίτης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και ο Κωνσταντίνος Σαβοργιαννάκης, που επίσης εκπροσώπησε τη Νίκη, κατετάγη 4ος στην κατηγορία Μάστερ Γ’ 50-59 ετών.

Αναβολή διασυλλογικών αγώνων ποδηλασίας
Από το τμήμα ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη», ανακοινώνεται ότι: Αναβάλλονται λόγω του κορωνοϊού, οι διασυλλογικοί αγώνες ποδηλασίας, που είχε προγραμματίσει το τμήμα για τις αρχές Αυγούστου.
Συγκεκριμένα, είχε προγραμματιστεί για προχθές Σάββατο ανάβαση Αγίου Λαυρεντίου TimeTrial MTB – Cyclocross και για χθες Κυριακή η ανάβαση του μαρτυρικού χωριού της Δράκειας.
Κατόπιν επικοινωνίας των υπευθύνων του τμήματος, με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων στον Αγ. Λαυρέντιο και στη Δράκεια, γνωστοποιήθηκε η απόφαση των υπευθύνων του Δήμου Βόλου, για καθολική απαγόρευση όλων των συγκεντρώσεων – εκδηλώσεων σε δημόσιους χώρους του ενιαίου Δήμου Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το