Τοπικά

Με μεγάλες ποσότητες τροφίμων θα ενισχύσει τα Σπίτια Γαλήνης η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας

Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του Δ/Σ της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλίας, Ιδρύματος για την καταπολέμηση της πείνας. Η Τράπεζα Τροφίμων, σε συνεργασία με εταιρείες, σχολεία και κοινωνικούς φορείς, πραγματοποιεί δράσεις συλλογής τροφίμων και επισιτιστικά προγράμματα στοχευόμενης υποστήριξης συνανθρώπων μας.

Οι εκπρόσωποι του Δ/Σ,  Φωτεινή Μπλιάτσου, πρόεδρος, Τούλα Τοπούσα, Γεν. Γραμματέας, Αθανασία Κοντονάσιου, ταμίας και ο Αθανάσιος Κακαδιάρης, υπεύθυνος αποθήκης, εξέφρασαν στον Μητροπολίτη την διάθεση της Τράπεζας να ενισχύσει με σημαντικές ποσότητες τροφίμων τα Σπίτια Γαλήνης της Τοπικής Εκκλησίας, στα οποία σιτίζονται καθημερινά, την περίοδο της κρίσης, περισσότεροι από 2000 συμπολίτες μας.

Από την μεριά του, ο κ. Ιγνάτιος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της Μητρόπολης για την βούληση συνεργασίας της Τράπεζας Τροφίμων και ανέλυσε στους υπευθύνους της το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Τοπικής Εκκλησίας, το οποίο συμβάλλει ουσιαστικά στην διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης και συνοχής στην εποχή μας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το