Κόσμος

«Με κράτησε ζωντανό, είναι η ηρωίδα μου»: Η συγκινητική επανένωση 4χρονης με τον πατέρα της που εγκλωβίστηκαν μαζί στα συντρίμμια και χωρίστηκαν

Συγκίνηση προκαλεί ένα βίντεο που έχει κατακλύσει τα social media και δείχνει έναν πατέρα που επανενώθηκε με την 4χρονη κορούλα του μετά τον απεγκλωβισμό τους από τα χαλάσματα. Ήταν εγκλωβισμένοι μαζί για τέσσερις ημέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και αφού διασώθηκαν, χωρίστηκαν. Όταν ξαναβρέθηκαν οι δυο τους κλαίγανε από χαρά και συγκίνηση.

«Όταν έγινε ο σεισμός, άρπαξα την κόρη μου, όλη μου η οικογένεια άρχισε να εξαφανίζεται από τα μάτια μου. Το κτίριο κατέρρευσε πάνω μας», δήλωσε ο Ahmet Ayyan στο CNN.

Η γυναίκα και ο 7χρονος γιος του δεν κατάφεραν να βγουν ζωντανοί. Όπως εξηγεί ο ίδιος, μπορούσε να ακούσει τα κλάματα του γιου του ενώ ήταν εγκλωβισμένοι κάτω από τα ερείπια. Είχε δίπλα του την κόρη του. Ήταν ξαπλωμένη στο πόδι του και παγιδεύτηκαν και οι δύο ανίκανοι να απελευθερωθούν.

«Η κόρη μου μού έλεγε ξανά και ξανά μπαμπά μην κλαις. Χαλάρωσε. Έρχονται να μας σώσουν», σημείωσε.

Του είπε να κοιτάξει το φως. Και ξαφνικά άκουσαν φωνές. Είχαν έρθει να τους σώσουν, όπως περιγράφει.

Η Gada ήταν η πρώτη που έβγαλαν οι διασώστες με ελάχιστες γρατζουνιές πάνω της. Μισή ώρα αργότερα κατάφεραν να ξεθάψουν τον Ahmet . Το παιδί τέθηκε υπό τη φροντίδα των κοινωνικών υπηρεσιών, ενώ ο πατέρας οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Όταν έχασε τα ίχνη της κόρης του, ήταν έτοιμος να κάνει τα πάντα για να την ξαναβρεί.

Μπήκε στο Facebook και το Instagram, δείχνοντας τη φωτογραφία της και παρακαλώντας τον κόσμο να τον βοηθήσει να τη βρει. Τελικά, ένας συγγενής βρήκε ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες είχαν ένα υγιές κοριτσάκι χωρίς γονείς.

«Με κράτησε ζωντανό. Αυτό είναι το κοριτσάκι μου. Είναι η ηρωίδα μου», καταλήγει συγκινημένος ο άνδρας.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το