Παραπολιτικά

Με κουλμπανιά …

Κατατέθηκε χθες εκ μέρους των 6 ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων και της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης», προσφυγή κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου σχετικά με την υπόθεση αγοράς οικοπέδου, ιδιοκτησίας Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δημοσίων Υπαλλήλων στον Σωρό, από τον Δήμο Βόλου.
Μιλούν για απόφαση σκάνδαλο και ζητούν την παραπομπή Μουλά για παράβαση καθήκοντος.
Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάληξη της προσφυγής στην Αποκεντρωμένη μια και με τον συγκεκριμένο φορέα έχει προκύψει μείζον θέμα με σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του στο υπουργείο Εσωτερικών, αλλά όπως πολλές αποφάσεις του Δήμου Βόλου, θα βρεθεί και αυτή μπροστά στον επίτροπο. Και εκεί δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες έγκρισης για εκταμίευση του ποσού, όπως συμβαίνει με διάφορες αποφάσεις του Δήμου Βόλου, ο οποίος στις συμφωνίες του είναι πολύ… large. Σχεδόν μηδαμινές, θα έλεγε κανείς είναι οι πιθανότητες έγκρισης του ποσού για τον Σωρό. Οπότε οι ιδιοκτήτες σπιτιών στον Σωρό θα αναγκαστούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν από 60 έως 100 ευρώ για να καταβληθεί ο ΕΝΦΙΑ του οικοπέδου τους…
Βέβαια ο Δήμος θα χάσει αυτή τη μεγάλη επενδυτική ευκαιρία, την οποία δεν έχουμε αντιληφθεί πώς θα εκμεταλλευτεί μια και η απόφασή του έχει αλλάξει τρεις φορές! Δεν έχουν αποφασίσει και οι ίδιοι μάλλον για το… αναπτυξιακό πρότυπο, αλλά αν κάνουν μια κουλμπανιά, μπορεί να δοθεί λύση σε αυτό το αδιέξοδο που τους ταλανίζει. Το μόνο που τους «έκαιγε» ήταν να δώσουν τα 100 χιλιάρικα από τα δημοτικά ταμεία και δεν πρόλαβαν να κατασταλάξουν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το