Αθλητισμός

Με γαλάζιες και λευκές ρίγες η πρώτη εμφάνιση της Νίκης

Μπορεί η ΠΑΕ Νίκη να επιθυμούσε να παρουσιάσει τις φετινές εμφανίσεις σε ειδική εκδήλωση, αλλά τελικά η πρώτη «προδόθηκε» χθες. Πιο συγκεκριμένα παρουσιάστηκε ένας από τους μεγάλους χορηγούς που θα στηρίξει οικονομικά το ποδοσφαιρικό τμήμα φέτος.

Πρόκειται για την εταιρεία που φέρει την επωνυμία «Xanthis Bros» και ασχολείται με τις μεταφορές, τον ανεφοδιασμό και την υλικοτεχνική υποστήριξη. Ασφαλώς ανήκει στον Γιάννη και τον Γιώργο Ξάνθη, οι οποίοι είναι γνωστοί για τα κυανόλευκα αισθήματά τους και για την πολυετή προσφορά τους προς το «καμάρι της προσφυγιάς». Μάλιστα οι Γιάννης και τον Γιώργος Ξάνθη έχουν διατελέσει πρόεδρος και μέλος του ΔΣ. της Ερασιτεχνικής αντίστοιχα, όταν η Νίκη ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ το 2014.

Η παρουσίαση της συμφωνίας με τον νέο χορηγό πραγματοποιήθηκε χθες παρουσία των αδελφών Ξάνθη και του Αλέξη Παπακωνσταντίνου. Τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Νίκη πλαισίωναν ο γενικός διευθυντής Ανδρέας Κικίλιας και ο εμπορικός διευθυντής Γιώργος Αποστολακόπουλος..

Η φίρμα της «Xanthis Bros» θα εμφανίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας και συγκεκριμένα στο σημείο κάτω από τον αριθμό των ποδοσφαιριστών. Ταυτόχρονα όμως «προδόθηκε» και η πρώτη εμφάνιση που θα φορά φέτος η Νίκη και όπως φαίνεται στη σχετική φωτογραφία θα είναι σε γαλάζια απόχρωση.

Πιο αναλυτικά η φανέλα θα φέρει γαλάζιες και λευκές ρίγες ενώ ερωτηματικό αποτελεί το χρώμα του σορτς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον θα είναι μαύρο θυμίζοντας αρκετά την εμφάνιση της εθνικής Αργεντινής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το