Τοπικά

Με 1.000 γάντια και ένα θερμόμετρο ανέπαφης μέτρησης ενίσχυσε το Κέντρο Υγείας Αλμυρού η ΟΕΒΕΜ

Παραδόθηκαν σήμερα Τετάρτη 6 Μαϊου 2020 από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνγησίας (ΟΕΒΕΜ) στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού 1.000 γάντια και 1 θερμόμετρο σώματος ανέπαφης μέτρησης με laser.
Στην παράδοση παρευρέθηκαν εκ μέρους της ΟΕΒΕΜ ο Πρόεδρος Τρύφων Πλαστάρας και ο Πρόεδρος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας και Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Σεραφείμ Μαουσίδης.
Εκ μέρους του Κέντρου Υγείας Αλμυρού στην παραλαβή των υλικών, παρών ήταν ο Διευθυντής του Κ.Υ. κος Ξηραδάκης Δημήτριος, ενώ τους εκπροσώπους της ΟΕΒΕΜ συνόδευσε ο Διευθυντής του Ορθοπεδικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου κος Μουλάς Γεώργιος.
Στο πνεύμα πρωτοβουλίας της ΟΕΒΕΜ για την υποστήριξη των Δομών Δημόσιας Υγείας δεν είναι η ενίσχυση μόνο των Κεντρικών Δομών Υγείας αλλά και της Περιφέρειας. Με αυτή τη λογική ενισχύθηκε το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής τον Απρίλιο και σήμερα το Κέντρο Υγείας Αλμυρού.

Ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αλμυρού ευχαρίστησε θερμά και συνεχάρη την ΟΕΒΕΜ για αυτή την κίνηση υποστήριξης, επισημαίνοντας πως τέτοιες ενέργειες είναι πραγματικά πολύτιμες αυτές τις δύσκολες ώρες. Ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ δήλωσε πως θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις υποστήριξης και ενίσχυσης των δομών Δημόσιας Υγείας στην Περιφέρεια Μαγνησίας. “Οφείλουμε να βοηθήσουμε την ομαλότερη λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Υγείας, να αποδείξουμε το αίσθημα αλληλεγγύης και την δύναμη της ομαδικότητας”, επισήμανε ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ.
Η ΟΕΒΕΜ ευχαριστεί ακόμα μία φορά τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, τις επιχειρήσεις και τα φυσικά πρόσωπα που ενισχύουν τον λογαριασμό ειδικού σκοπού ΟΕΒΕΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ και καλεί σε περαιτέρω ενίσχυση.
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ με ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 032304-017-5001-02 και IBAN: GR4309101070000323041720026 και ΕΠΩΝΥΜΙΑ: «ΟΕΒΕΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το