ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

κυκλο – φ – οριακα

Άρθρα

My market: Μειώσεις τιμών σε 5266 προϊόντα

Χωρίς κατηγορία

«Γιατί με τον Ιάσονα»

Άρθρα

Τοπικά

Αύριο το συνέδριο «MarePort 2019» για τη στρατηγική θέση της Θεσσαλίας στο διεθνές εμπόριο και τη ναυτιλία

Σημαντικό συνέδριο με τίτλο «MarePort 2019» θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 16 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Ξενία του Βόλου. Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδείξει τη δυναμική της Θεσσαλίας ως διεθνούς κόμβου εμπορίου, ναυτιλίας, χρηματοδοτήσεων και καινοτόμων ιδεών.
Ομιλητές θα είναι επικεφαλής οργανισμών, επιχειρήσεων και επενδυτικών κεφαλαίων, οι οποίοι προέρχονται από τους χώρους της Ναυτιλίας & Logistics, των Funds & Τραπεζών, των Επιχειρήσεων και του Real Estate από την Ελλάδα και την Ευρώπη. Πρόκειται για ανθρώπους που «κινούν» την ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά μέσα από τις δραστηριότητες τους.

Οι επισκέπτες από όλη τη Θεσσαλία θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την θεματολογία του συνεδρίου που θα ξεδιπλωθεί σε 2 panels και θα αφορά την γεωστρατηγική θέση της Θεσσαλίας και την δυνατότητα της να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αλλαγή σελίδας της χώρας, καθώς και να ενημερωθούν από τους επαγγελματίες και ιδιώτες επενδυτές σε ποιους τομείς αναζητούν projects στην Θεσσαλική περιφέρεια και ποια είναι τα άμεσα σχέδια τους για την περιοχή, αλλά και τι είδους επιχειρηματικές συνέργειες αναζητούν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα το Συνεδρίου:

3 – Maritime Economies – Φ. 163formedia

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το