Τοπικά

Μαγνησία: Ικανοποίηση για την κατανάλωση στα κρεοπωλεία της γειτονιάς

Ικανοποίηση επικρατεί στους κρεοπώλες της Μαγνησίας για την αγοραστική κίνηση στην περίοδο των γιορτών. Ήδη πέρασε το βασικό δεκαήμερο της χριστουγεννιάτικης εορταστικής περιόδου και οι κρεοπώλες μπορούν να κάνουν ήδη ένα απολογισμό της κίνησης.

Ο πρόεδρος του σωματείου κρεοπωλών Βόλου κ. Αντώνης Κανελλόπουλος ανέφερε πως «ο κόσμος για ακόμη μια χρονιά στήριξε τα παραδοσιακά κρεοπωλεία της γειτονιάς και επέλεξε τα προϊόντα τους. Τα Χριστούγεννα η κίνηση ήταν καλή. Θα λέγαμε πως κινηθήκαμε στα περυσινά επίπεδα και αυτό ήταν θετικό. Τα κρεοπωλεία είχαν κάνει τις απαιτούμενες προμήθειες και κατάφεραν να εξυπηρετήσουν το καταναλωτικό κοινό. Την πρωτοχρονιά η κίνηση ήταν χαμηλότερη σε σχέση με τα Χριστούγεννα. Και αυτό το γνωρίζαμε από τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος, όμως παρατηρήθηκε ότι αυτή η μείωση την Πρωτοχρονιά ήταν μικρότερη, καθώς λόγω της κλειστής σε ένα βαθμό εστίασης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο κόσμος έκανε ρεβεγιόν στα σπίτια και χρειάστηκε να προβεί σε κάποιες επιπλέον προμήθειες. Βέβαια από την άλλη ήταν κλειστά αρκετά καταστήματα εστίασης, όπου τα κρεοπωλεία υπό άλλες συνθήκες θα τα τροφοδοτούσαν».
Το σημαντικό είναι πως οι καταναλωτές ανταποκρίθηκαν και στήριξαν τα κρεοπωλεία της γειτονιάς τα οποία εξασφάλισαν ποιότητα, ποικιλία και επάρκεια στα προϊόντα τους.
Μάλιστα ο κ. Κανελλόπουλος επισήμανε πως «παραμονές της Πρωτοχρονιάς το σωματείο κρεοπωλών προέβη σε δωρεά κρεάτων και πιο συγκεκριμένα κοτόπουλων στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Βόλου. Στηρίζουμε την αμοιβαία σχέση που έχουμε αναπτύξει με το καταναλωτικό κοινό και κάναμε αυτή τη δωρεά στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας για να στηριχθούν οι άποροι συμπολίτες μας. Πέρυσι είχαμε δωρίσει ψηφιακό εξοπλισμό στο Νοσοκομείο Βόλου σε μια κίνηση των υγειονομικών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να βρεθούμε κοντά στον πολίτη».
Παράλληλα επισήμανε πως «σε όλη την περίοδο της πανδημίας οι κρεοπώλες λαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα υγειονομικά μέτρα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το