Τοπικά

Μαγικό ταξίδι στην περιοχή Αλμυρού με πανέμορφα κλασσικά οχήματα

Ένα ξεχωριστό γεγονός θα ζήσουν οι φίλοι της κλασσικής αυτοκίνησης στη Μαγνησία , την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, αφού η Λέσχη «Φίλοι Κλασσικού Οχήματος-ΦΙΟ» , με έδρα το Βόλο, συνεργάζεται με τον Δήμο Αλμυρού και τον Δήμαρχο κ. Βαγγέλη Χατζηκυριάκο και την ΕΚΠΟΛ (Πρόεδρος ο κ. Γεώργιος Κίτσιος) και πραγματοποιεί μια όμορφη εκδήλωση, που συνδυάζει την αγάπη για το κλασσικό όχημα και την ανάδειξη μαγικών προορισμών της Μαγνησίας, ένας από τους οποίους είναι ο Αλμυρός.

Για τον λόγο αυτό η ΦΙΟ απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση , για ελεύθερη συμμετοχή, όχι μόνο στα μέλη της και στα μέλη άλλων λεσχών και ομοσπονδιών από τη Θεσσαλία και τις όμορες περιφέρειες, που διαθέτουν κλασσικό όχημα, αλλά και σε όλους τους φίλους της κλασσικής αυτοκίνησης, που, προς το παρόν , δεν διαθέτουν κλασσικό όχημα , αλλά θα ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά σπάνια ιστορικά αυτοκίνητα εν κινήσει και να ενημερωθούν γι’ αυτά, αλλά και να συμμετέχουν με το δικό τους συμβατικό όχημα, σε αυτή την όμορφη εκδήλωση- οχηματοπορεία, που έχει ως προορισμό την πόλη του Αλμυρού και έναν σπάνιο υγροβιότοπο με μεγάλο περιβαλλοντικό ενδιαφέρον, τις λίμνες Ζηρέλια, κοντά στην Ευξεινούπολη.

Πρόγραμμα εκδήλωσης –Ελεύθερη συμμετοχή στην οχηματοπορεία

Η συγκέντρωση των κλασσικών , αλλά και των συμβατικών, οχημάτων των φίλων της ΦΙΟ, θα ξεκινήσει στις 09.00 το πρωΐ της Κυριακής 20 Νοεμβρίου 2022, στον αύλειο χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου Βόλου ( όπου έχει την έδρα της η ΦΙΟ και τα γραφεία της θα είναι ανοιχτά από τις 08.30 π.μ.).
Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής :
10.00- Εκκίνηση όλων των οχημάτων για την πόλη του Αλμυρού
11.00 -Άφιξη στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού
11.00-13.30 Έκθεση κλασσικών οχημάτων στην κεντρική πλατεία
13.00-13.30 , Δεξίωση της Δημοτικής Αρχής Αλμυρού προς όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.
13.30 Αναχώρηση για τις Λίμνες Ζηρέλια και ξενάγηση

Όσοι βρεθούν στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού ,αλλά και σε όλη τη διαδρομή , την ερχόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα πανέμορφα κλασσικά οχήματα παλαιότερων εποχών, μελών της Λέσχης Φ.Ι.Ο., αλλά και συλλεκτών άλλων περιοχών , που προσκλήθηκαν για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το