Ελλάδα

Μ.Καμπούρης: «Με χτυπούσαν 15 άτομα, μέθοδοι παρακράτους στη Ν.Φ»

καμπούρης

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Καμπούρης, ο ένας εκ των δύο τραυματιών από τη νέα τραμπούκικη επίθεση οπαδών της ΑΕΚ κατά του δημάρχου Αρη Βασιλόπουλου, μιλάει στο Κόκκινο και περιγράφει τα όσα συνέβησαν σήμερα στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και την επίθεση στον ίδιο. «Με χτυπούσαν 15 άτομα, μόνο παρακράτος θα μπορούσε να έχει τέτοια συμπεριφορά», τονίζει μεταξύ άλλων.   Πρόκειται για μια οργανωμένη ομάδα ανθρώπων που εμφανίζεται κάθε φορά που στη Νέα Φιλαδέλφεια επιχειρείται να γίνει συζήτηση για το νέο ρυθμιστικό που στο κομμάτι της Φιλαδέλφειας είναι οι επιθυμίες του επιχειρηματία, του «ολιγάρχη» Δημήτρη Μελισσανίδη. Ποτέ δεν αφήνει να γίνει συζήτηση, με τραμπουκισμούς έχει διαλύσει συμβούλια όπως πρόσφατα και με ξυλοδαρμούς ακόμη και δημοτικών συμβούλων και ένα ακόμη επεισόδιο είδαμε σήμερα.

«Σήμερα υπήρχε η ρίψη του Τίμιου Σταυρού όπως γίνεται κάθε χρόνο στη λίμνη του Αλσους και είχαν συγκεντρωθεί εκεί μερικές δεκάδες οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι φώναζαν, έβριζαν, απειλούσαν, πριν τελειώσει η τελετή είχαν αρχίσει να βρίζουν τον δήμαρχο και τη μάνα του, συνέχισαν να τον απειλούν και μετά την τελετή, παρατάχθηκαν οι λίγοι αστυνομικοί που ήταν εκεί μπροστά για να τους προστατεύσουν, οι απειλές συνεχίστηκαν και κάποια στιγμή έδωσε την άδεια το οργανωμένο παρακράτος, γιατί περί αυτού πρόκειται, να προχωρήσουν, να φύγουν. Και τους ακολούθησαν βρίζοντας, χυδαιολογώντας και απειλώντας.

Εγώ δεν ακολούθησα επειδή είμαι γνωστό πρόσωπο και με έχουν απειλήσει στο παρελθόν γιατί δημοσιεύω τις απόψεις μου και τους ενοχλούν. Εγώ θεώρησα ότι τελείωσαν τα επεισόδια, αποφάσισα να φύγω από άλλη διαδρομή, μέσα από το Αλσος. Και στην έξοδο την ώρα που πήγα να βγω, αυτοί έμπαιναν μέσα στο Αλσος για να φύγουν, έχοντας χτυπήσει και τον διοικητή της αστυνομίας. Και με βρίσκουν μπροστά τους και κάποιος από αυτούς μου λέει: «Ρε π—η δεν έχεις σήμερα την κάμερα μαζί σου; Και αμέσως χίμηξαν πάνω μου, με χτυπούσαν 15 άτομα.

Κατάφερα βγήκα έξω και συνέχισαν να με βαράνε, παρότι φώναζε κόσμος ‘τι σας έκανε ο άνθρωπος αφήστε τον’ και ήρθαν εκεί να με βοηθήσουν όσο μπορούσαν.
Εμφανίζονται ως οπαδοί της ΑΕΚ, τους καλύπτει η Ορίτζιναλ, επομένως δεν έχω λόγο να πω εγώ ότι δεν είναι. Από κει και πέρα δεν έχουν καμία σχέση ούτε με φίλαθλο κόσμο, ούτε με τον αθλητισμό, το προδίδει η συμπεριφορά τους. Μόνο παρακράτος θα μπορούσε να έχει τέτοια συμπεριφορά, να χτυπάει θεσμικά πρόσωπα να χτυπάει πολίτες, να μην επιτρέπει να γίνει κουβέντα γιατί έτσι θέλει το αφεντικό. Εκτελούν αποστολές».

Πηγή:stokokkino.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το