Τοπικά

Loulis Food Ingredients: Δωρεά μίας (1) μοτοσυκλέτας στο τμήμα Τροχαίας Βόλου

Η Loulis Food Ingredients, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δώρισε στο Τμήμα Τροχαίας Βόλου μία (1) καινούργια μοτοσυκλέτα μάρκας SUZUKI, μοντέλο VSTROM, πλήρως εξοπλισμένη με ηχητική και φωτεινή σήμανση, σύμφωνα με τις τρέχουσες προδιαγραφές της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα πρόκειται να προστεθεί στον στόλο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και ανταπόκρισης των δικυκλιστών αστυνομικών καθώς επίσης στην προστασία των πολιτών του Νομού Μαγνησίας.

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, στο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας πραγματοποιήθηκε τελετή βράβευσης της εταιρείας Loulis Food Ingredients καθώς και ο αγιασμός της νέας μοτοσυκλέτας.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν αξιωματικοί και προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας καθώς και ο πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας κ. Νίκος Λούλης, αποδεικνύοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και η εταιρεία στηρίζουν αδιάκοπα την τοπική κοινωνία του Βόλου και της Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νίκος Λούλης δήλωσε: «Ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας στην Loulis Food Ingredients θεωρούμε υποχρέωσή μας να στηρίζουμε τις Αρχές και τους Φορείς που διασφαλίζουν την τάξη και την ασφάλεια όλων μας. Έχοντας σαν εταιρεία ένα μεγάλο μεταφορικό έργο, η οδική ασφάλεια αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Ως εκ τούτου τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία μας επενδύει ενεργά σε θέματα που σχετίζονται με την ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων μας στους δρόμους αλλά και στην παιδεία και εκπαίδευση των οδηγών της. Είμαστε πεπεισμένοι πως η ενίσχυση του έργου της Τροχαίας συμβάλει προς την ίδια κατεύθυνση. Θέλω με την ευκαιρία να συγχαρώ όλα τα μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και της Τροχαίας για το ακούραστο και σημαντικό τους έργο».

Επιπλέον, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας κ. Γιώργος Ντιζές σημείωσε: «Είμαστε ευγνώμονες απέναντι στην εταιρεία που βοηθά την Τμήμα Τροχαίας Μαγνησίας αναγνωρίζοντας τον καθημερινό μόχθο των αστυνομικών. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που η εταιρία Loulis Food Ingredients προχωρά σε δωρεά προς την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας, καθώς η πρωτοβουλία αυτή αντανακλά στο ηθικό του προσωπικού της Διεύθυνσης, ως ένδειξη του έργου και της προσφοράς του και διαβεβαιώνουμε πως η χρήση και η αξιοποίηση της δίκυκλής μηχανής θα μετατραπεί σε προσφορά προς την κοινωνία και τον πολίτη για την επίλυση του κυκλοφοριακού στη πόλη και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.»

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το