Τοπικά

Λάβρος εναντίον ΚΙΝΑΛ και Παπαδούλη η Φωτεινή Κοκκινάκη – Δηλώνει αποφασισμένη να διεκδικήσει τον Δήμο Βόλου

Η Φωτεινή Κοκκινάκη εκφράζει και επίσημα την βούλησή της να θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Βόλου ως επικεφαλής ψηφοδελτίου δηλώντας πως θα καταθέσει πρόταση στην δημοτική κίνηση  “Μαζί για τον Βόλο” και επιτίθεται τόσο εναντίον στο ΚΙΝΑΛ για τους χειρισμούς του στο θέμα επιλογής της υποψηφιότητας Παπαδούλη όσο και στον ίδιο τον κ. Παπαδούλη για την επαγγελματική του δραστηριότητα στον Σύνδεσμο Βιομηχάνων.  Η κ. Κοκκινάκη δηλώνει επίσης αποφασισμένη να αντιμετωπίσει δυναμικά την παρούσα δημοτική αρχή, η οποία όπως λέει, “πολιτεύεται με όρους μαφίας”.

Η ανακοίνωση της Φωτεινής Κοκκινάκη:

“Για τη μάχη του Βόλου στις δημοτικές εκλογές όλα παίρνουν τον δρόμο τους και πρώτη θα είμαι εγώ που θα δώσω αγώνα για να φύγει από τον Δήμο μας μια δημοτική αρχή που πολιτεύεται με όρους μαφίας. Το ΚΙΝΑΛ έλαβε τις αποφάσεις του για την διεκδίκηση του Δήμου Βόλου, με πρωτοβουλίες κομματικών, που τέσσερα χρόνια τώρα, είτε στήριζαν την δημοτική αρχή του Μπέου είτε δεν μιλούσαν για όσα συνέβαιναν στην πόλη. Το ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε για υποψήφιο τον κ. Απόστολο Παπαδούλη εκτελεστικό εκπρόσωπο των βιομηχάνων. Διέκοψε τον διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ, απαξίωσε τις δημοτικές παρατάξεις και αποφάσισε πως πρέπει να συρθεί ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τις αποφάσεις του.
Όλα για τη ρεβάνς και την εκδίκηση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ που του πήρε τον λαό του και το άφησε απογυμνωμένο στην αφάνεια να διαπραγματεύεται την ύπαρξή του ως το ΚΚΕ του Κέντρου.

Το ΚΙΝΑΛ αποφάσισε χωρίς καμία σκέψη για την πόλη, χωρίς να θίγουν την μεγαλύτερη ταπείνωση που έχει υποστεί ο Βόλος να καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει τις αποφάσεις του όταν τα στελέχη του βυσσοδομούν εναντίον της κυβέρνησης και των στελεχών της.
Οι εκλογές στον Δήμο Βόλου θα είναι μια πολύ σκληρή μάχη που θα δοθεί από ανθρώπους που πάλεψαν όλα τα χρόνια με ότι πιο μαύρο έχει περάσει από την πόλη μας. Οι Δημοτικές κινήσεις και παρατάξεις που πρότειναν και αγωνίστηκαν πιστεύω δεν μπορούν να συναινέσουν να έρθει ως επικεφαλής ο κύριος Παπαδούλης να τραγουδά χαρούμενος στα εύφορα λιβάδια?

Θα δώσω αυτή τη μάχη με αξιοπρέπεια και αξίες, όχι όμως δίπλα σε έναν υποψήφιο προϊόν κομματικών αποφάσεων και υπηρέτη για δέκα χρόνια του ΣΕΒ Θα καταθέσω στη Δημοτική μας Κίνηση την πρόθεση να διεκδικήσω τον Δήμο Βόλου και θα επιμείνω. Η ανακοίνωση του Απόστολου Παπαδούλη που θεώρησε ότι έπρεπε να απαξιώσει τις δημοτικές παρατάξεις και τον αγώνα τους δηλώνοντας στη εφημερίδα Μαγνησία «εδώ και 1,5 χρόνο κουβεντιάζω με πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους» (μάλλον στους κοινωνικούς εννοεί τον ΣΕΒ και στους πολιτικούς το ΚΙΝΑΛ και κάποιους του ΣΥΡΙΖΑ για να μην είμαι και άδικη), συνέπεσε με τα γεγονότα και την απάτη της δημοτικής αρχής εις βάρος των πολιτών για την καθαρότητα του περιβάλλοντος που μολύνεται από την ΑΓΕΤ.

Τον παρακολουθώ μήνες τώρα να διατυμπανίζει στα μέσα ενημέρωσης το όραμά του για τον Βόλο, που οι πολίτες του βρίσκονται σε ξεσηκωμό για την προστασία της υγείας τους, από μια επικίνδυνη δημοτική αρχή που είναι ο στενότερος συνεργάτης της ΑΓΕΤ και αναπτύσσει τις αναπτυξιακές σκέψεις του για τον Βόλο που παραπέμπουν στο 1980.
Ακούω συχνά το όραμα που είχε και η Θάτσερ και δεν έχω ακούσει λέξη για το τι θα πράξει με την ΑΓΕΤ.
Τα πράσινα σημεία τα γνωρίζει???? μιάς και στην δήλωσή του είπε το ανεκδιήγητο «Για το θέμα των ογκωδών αντικειμένων δίπλα από τους κάδους, θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν χώρο εναπόθεσής τους και επειδή όλα αυτά τα υλικά είναι ανακυκλώσιμα θα τα αναλάβει μια κοινωνική επιχείρηση, που θα ζει από την πώληση ανακυκλώσιμων υλικών». Μάλλον μόνο πράσινα όχι άλογα αλλά γαϊδούρια ξέρει και την παραχώρηση της καθαριότητας σε ιδιώτες.

Δεν μπορεί να μας μιλήσει για όλα όσα απασχολούν την επιβίωσή μας γιατί απλά είναι τα χέρια του δεμένα και στο στόμα του βάλανε τσιρότο τα συμφέροντα που υπηρέτησε τόσα χρόνια. Του προτείνω να απευθυνθεί και σε άλλη μια κοινωνική ομάδα….τους αποφυλακισμένους της Δημοτικής αρχής……έχουν απίστευτα ίδιους στόχους. Είναι και μια ευκαιρία να γνωριστούν, μιας και στον κύριο Μαρέδη δήλωνε ότι δεν τον ξέρει τον «άνθρωπο» Μπέο και δεν μπορεί να εκφέρει άποψη!!!”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το