Αθλητισμός

Κυκλοφορούν από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας της Νίκης

Από σήμερα Πέμπτη τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της Νίκης. Αυτά αφορούν τους εντός έδρας αγώνες της βολιώτικης ομάδας στη Σούπερ Λιγκ 2 για τη σεζόν 2023-24.

Για το συγκεκριμένο θέμα οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη (17/8) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Οι κατηγορίες εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

BASIC 100 ευρώ: Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου. Για τους άνεργους και τους φοιτητές υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου. Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: Κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα αντίστοιχα.

Η έκπτωση 20% θα ισχύει και για τα μέλη των συνδέσμων φίλων της ομάδας, για τους οποίους θα λειτουργήσει το νότιο πέταλο του Σταδίου.

SILVER 150 ευρώ: «Παρακολούθηση των αγώνων από την σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

GOLD: 200-VIP: 500 ευρώ: Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από τον χώρο των επισήμων, στην σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Εξασφαλισμένη θέση πάρκινγκ, εντός της εγκατάστασης του σταδίου.

FAMILY 120 ευρώ: Σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών. Τα ανήλικα τέκνα αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του συγκεκριμένου εισιτηρίου, παντρεμένο ανδρόγυνο χωρίς παιδιά ή με ενήλικα τέκνα δε δύνανται να το αγοράσουν. Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Δευτέρα-Παρασκευή (09:30-14:30). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον αριθμό τηλεφώνου 2421062644 ή μέσω e-mail: [email protected]. Επίσης μπορούν να αγοράζουν τα διαρκείας μέσω του e-shop (https://nikifc.gr/).

-Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα για την χρήση τριών δόσεων.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα τα κάτωθι στοιχεία: α) Το ονοματεπώνυμο του κατόχου, 2) διεύθυνση email, 3) αριθμός κινητού τηλεφώνου και 4) ΑΜΚΑ.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διαχειρίζεται με απόλυτη εχεμύθεια τα προσωπικά δεδομένα των φίλων της ομάδας μας και πάντα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR).

Τέλος, σημειώνεται ότι από φέτος θα ξεκινήσει πρόγραμμα επιβράβευσης για τους φίλους της ομάδας μας. Λεπτομέρειες προσεχώς…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το