Τοπικά

“Κρυολουσία” για Βολιώτες δικαιούχους του επιδόματος ειδικού σκοπού – Εμπαιγμό καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο

Ενώ είχε ανακοινωθεί πως την Παρασκευή θα πιστώνονταν τα χρήματα σε 50.000 δικαιούχους του επιδόματος ειδικού σκοπού, Βολιώτες είδαν χθες άδειους τους λογαριασμούς τους.
Εμπαιγμό και όχι απρονοησία χαρακτηρίζει την εξέλιξη αυτή το Εργατικό Κέντρο Βόλου και κάνει λόγο για κοροϊδία.

“Ανάλγητος εμπαιγμός, μάλλον, και όχι απρονοησία κρύβεται πίσω από την δυσάρεστη έκπληξη, που δοκίμασαν χθες χιλιάδες εργαζόμενοι, οι οποίοι, για το διάστημα του Μαΐου, που οι επιχειρήσεις στις οποίες απασχολούνταν συνέχισαν να είναι κλειστές λόγω του κορωνοϊού, δεν πήραν δραχμή από το επίδομα ειδικού σκοπού, παρά το γεγονός ότι είχε με στόμφο εξαγγελθεί πως θα δινόταν εγκαίρως.
Αντιθέτως οι τελευταίοι διαπίστωσαν, πηγαίνοντας στα ΑΤΜ, ότι στους λογαριασμούς τους είχε «πιστωθεί» πλουσιοπάροχα ξανά… η κοροϊδία.
Πρόκειται για άλλη μια σιωπηλή κυβερνητική παρασπονδία, σε βάρος των εργαζόμενων, οι οποίοι πληρώνουν αποκλειστικά τα σπασμένα της κρίσης. Θα σκέφθηκαν, ίσως, αυτοί που τους ξέχασαν, ότι… οι κακόμοιροι εργαζόμενοι δεν έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν, εξίσου καλά με τους αμέριμνους κυβερνώντες, τις ομορφιές του ελληνικού τουρισμού, από τη μαγευτική Σαντορίνη!”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το