Ελλάδα

Κρήτη: Εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού 15χρονη και 100χρονη στην Τύλισο Ηρακλείου

Συνεχίζεται ο εμβολιασμός πολιτών σε απομακρυσμένες περιοχές στην Κρήτη, με μεγάλους και μικρούς να θωρακίζονται ενάντια στον κορωνοϊό.
Μία έφηβη, μόλις 15 ετών και μία ηλικιωμένη 100 ετών ήταν μεταξύ των ατόμων που εμβολιάστηκαν από τις Κινητές Μονάδες Εμβολιασμού που βρέθηκαν στην Τύλισο, μέσα από τη συνεργασία του δήμου Μαλεβιζίου με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και την περιφέρεια Κρήτης.

Η Χριστίνα Κριτσωτάκη, 100 ετών, δέχθηκε το σκεύασμα στο σπίτι της, στο πλαίσιο των κατ οίκων εμβολιασμών, ενώ ένα κορίτσι 15 ετών στην Τύλισο ήταν η μικρότερη σε ηλικία που έχει μέχρι σήμερα εμβολιαστεί από τις Κινητές Μονάδες Εμβολιασμού.
Συνολικά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekriti.gr, στην Τύλισο εμβολιάστηκαν 81 πολίτες εκ των οποίων οι 12 ήταν κατ’ οίκον εμβολιασμοί.

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από μερικές ημέρες, εμβολιάστηκε μια υπεραιωνόβια κυρία 103 ετών από τους Σταμνιούς.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας των Κινητών Μονάδων Εμβολιασμού στην Τύλισο, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τη διοικήτρια της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, το ενδεχόμενο παρουσίας των Κινητών Μονάδων Εμβολιασμού στην περιοχή της Αμμουδάρας, για τον εμβολιασμό εργαζομένων σε ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις.
Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το