Αθλητισμός

Κρίσιμο παιχνίδι δίνει ο Διαγόρας Στεφανοβικείου με Αμβρυσσέα

Η αναμέτρηση Αμβρυσσέας-Διαγόρας, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακής στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο του Διστόμου, για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, είναι η σημαντικότερη από τις σημερινές, αφού θα αναμετρηθούν ο τρίτος της βαθμολογίας με τον πρωτοπόρο. Η ομάδα του Στεφανοβικείου τα έχει πάει περίφημα και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή, αλλά την περιμένει δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία ομάδα που είναι αήττητη στο «σπίτι» της.

Ο Στέλιος Αρσένος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, πλην του Θάνου Κυρίτση, με την 18άδα του Διαγόρα να είναι η κάτωθι: Μάνος Αποστολίδης, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Βασίλης Λάιος, Χρήστος Σπαθής, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Γιώργος Ναουμίδης, Φίλιππος Καραμπούζης, Γιώργος Σκύφτας, Κώστας Ζενούνης, Γιώργος Αλεξίου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Κώστας Κόφφας, Κωνσταντίνος Σιόβας, Αλέξανδρος Αναστασίου, Αλέκος Κουβελάς, Μούτσα Μπλέντι, Λάζαρος Καραμανλής, Γιάννης Κυρίτσης.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Τσοπλάκος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, έχοντας βοηθούς από την ίδια Ένωση τους Νίκο Τσιλίκα και Χρήστο Τάκο, ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο Γιώργος Παπαγεωργίου της ΕΠΣ Βοιωτίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το