Ελλάδα

Κρίσιμα 24ωρα για την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ

Εχει δηλώσει μάλιστα πως «από τους ΑΝΕΛ δεν αποχώρησα, αλλά διεγράφην από την Κοινοβουλευτική Ομάδα τους τον Νοέμβριο του 2015. Αιτία ήταν η άρνησή μου να ψηφίσω τα μνημονιακά προαπαιτούμενα, δηλαδή ό,τι ακριβώς είχα πράξει επί κυβερνήσεως Σαμαρά και παραιτήθηκα από υπουργός».

Ο Γιώργος Λαζαρίδης πάλι, αν και διατηρεί καλές σχέσεις με τον Πάνο Καμμένο, σημειώνει πως «χαιρετιόμαστε με τον πρόεδρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα». Ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, αφού υποστηρίζει πως «όταν είχα ζητήσει εγώ να υπάρξει διευρυμένη πλειοψηφία για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, δεν έγινε αποδεκτό, κάτι το οποίο ζήτησε ο Πάνος Καμμένος και πλέον είναι αργά. Επίσης είχα ζητήσει να αποσυρθούμε νωρίτερα από την κυβέρνηση, πράγμα που ούτε κι αυτό έγινε αποδεκτό, και τέλος οι καταγγελίες περί αποστασίας που έκανε για το πρόσωπό μου όταν αποφάσισα να ανεξαρτητοποιηθώ».

Πάντως, αίσθηση προκάλεσε το τελευταίο tweet του Πάνου Καμμένου για τη Συμφωνία των Πρεσπών, που έβαλε κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. «Για πρώτη φορά Αρχηγός κράτους δέχεται να υπογράψει διμερή συμφωνία που ο ομόλογός του έχει αρνηθεί να υπογράψει και να νομιμοποιήσει. Κρίμα κ. πρόεδρε…το περίμενα…» έγραψε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το