Τοπικά

Κουτάκια με εδέσματα και δώρα θα προσφέρει Επιμελητήριο και ΟΕΒΕΜ στους Βολιώτες

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας κατόπιν αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου προχωρεί στην υλοποίηση δύο δράσεων στήριξης και προώθησης της επιχειρηματικότητας του Ν.Μαγνησίας ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η στήριξη των Πρωτοβάθμιων Σωματείων και των Μελών τους είναι πάντα προτεραιότητα της ΟΕΒΕΜ.

Η ΟΕΒΕΜ με την στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας θα μοιράσει την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021 Χριστουγεννιάτικα κουτάκια με εδέσματα στο κέντρο της εστίασης του Βόλου (Κουμουνδούρου, Τ.Οικονομάκη, παραλία, κτλ), αρκετά από τα οποία θα έχουν και από ένα δώρο τοπικής επιχείρησης. Επαγγελματίες της Μαγνησίας, μέλη των Σωματείων αγκάλιασαν τη δράση και προσέφεραν δώρα για τους καταναλωτές, οι οποίοι θα «εξαργυρώνουν» τις κάρτες στις ίδιες τις επιχειρήσεις.

Η επιλογή του σημείου είναι η «καρδιά» της εστίασης, η οποία δέχθηκε μεγάλο πλήγμα σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας και συνεχίζει να αντιμετωπίζει δυσκολίες με τα τελευταία μέτρα (πιστοποιητικά, διαχωρισμός εμβολιασμένων/νοσήσαντων και μη εμβολιασμένων).

Όπως αναφέρει η ΟΕΒΕΜ : “Στηρίζουμε την εστίαση και όλους τους πληττόμενους κλάδους, τους Επαγγελματίες του τόπου μας, λέγοντας ευχαριστώ στους καταναλωτές και δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας, ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά για να ευχηθούμε καλή χρονιά. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει τις επιχειρήσεις της γειτονιάς και της περιοχής μας. Με αυτό τον τρόπο ενθαρρύνουμε τις Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.

Αποδεικνύουμε πως αναγνωρίζουμε τον αγώνα για την επιβίωση. Είναι οι άνθρωποι, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι, της διπλανής πόρτας. Τα κεράσματα θα μοιράσουν Άγιος Βασίλης και Ξωτικά. Αντίστοιχα θα μοιραστούν κουτάκια στον πεζόδρομο του Βελεστίνου, εκεί που εδρεύει ο αντίστοιχος Σύλλογος Επαγγελματιών και μέλος της ΟΕΒΕΜ. Η συγκεκριμένη δράση κατατέθηκε ως πρόταση στο Επιμελητήριο Μαγνησίας , όπου και έγινε δεκτή.

Στους τηλεοπτικούς σταθμούς της Θεσσαλίας ήδη προβάλλεται τηλεοπτικό σποτ της ΟΕΒΕΜ με εικόνες από πλήθος επαγγελμάτων που εκπροσωπούνται στην Ομοσπονδία μέσω των Πρωτοβάθμιων Σωματείων. Βλέποντάς το αμέσως θα αντιληφθεί κανείς πως στη Μαγνησία δραστηριοποιούνται επαγγελματίες όλων των κλάδων και σίγουρα μπορούν όλοι οι καταναλωτές να βρουν αυτό που αναζητούν (ζαχαροπλάστες, επιπλοποιοί, μεταλλουργοί, ψυκτικοί, λαϊκές αγορές κτλ).

Η προβολή αυτή γίνεται σε μια προσπάθεια προώθησης της τοπικής επιχειρηματικότητας και στήριξης της τοπικής οικονομίας, που έχει δεχθεί τεράστιο πλήγμα και πολύ δύσκολα θα επιστρέψει στην κανονικότητα. Η εμβέλεια της διαφημιστικής καμπάνιας δεν περιορίζεται μόνο στην περιοχή της Μαγνησίας, αλλά προβάλλεται σε όλη τη Θεσσαλία.

Επιθυμία μας είναι να στηρίξουμε τους επαγγελματίες, να υπενθυμίσουμε στους καταναλωτές πως πρέπει να στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις και επισημαίνουμε πως οι επαγγελματίες είναι εδώ δίπλα σας να σας εξυπηρετήσουν με την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές και τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα…

Η ικανοποίηση των πελατών είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή του επαγγελματία.

Η ΟΕΒΕ Μαγνησίας θα έρθει σε επαφή με τις υπόλοιπες ΟΕΒΕ Κεντρικής Ελλάδος, και όχι μόνο, για τη δημιουργία μιας κοινής διαφημιστικής καμπάνιας.

Η προθυμία της ΟΕΒΕΜ για συνεργασία με τις όμορες ΟΕΒΕ είναι αποδεδειγμένη και από προηγούμενες δράσεις. Τα προβλήματα, τα συμφέρονται και οι διεκδικήσεις των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων είναι κοινά. Με από κοινού δράσεις θα έχουμε αποτελέσματα.

Η ΟΕΒΕΜ και τα Πρωτοβάθμια Σωματεία Μέλη της εύχονται σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα! Υγεία, ειρήνη, αγάπη. Αισιοδοξία και ευημερία σε όλα τα επίπεδα. Και μην ξεχνάμε…

Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις! Εμπιστευόμαστε τους ντόπιους επαγγελματίες”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το