Ελλάδα

«Κοστούμι» 12.000 ευρώ και από τον Πατούλη για τη βασιλόπιτα της Περιφέρειας Αττικής

Ο … ιός της βασιλόπιτας των 12.000 ευρώ φαίνεται πως χτύπησε και την Περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με απόφαση της οικονομικής επιτροπής που είναι αναρτημένη στη «Διαύγεια», το συνολικό ποσό των 12.000 ευρώ δαπανήθηκε και για την πρωτοχρονιάτικη πίτα που έκοψε ο Γιώργος Πατούλης με καλεσμένους τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής, η οποία κόπηκε στις 12 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με το έγγραφο, το κόστος της εκδήλωσης ήταν 9.577,24 ευρώ και έφτασε τα 12.000 με τον ΦΠΑ.

Τελικά, δύο μέρες μετά την αρχική απόφαση που ενέκρινε το ποσό των 12.000 ελήφθη οικονομική προσφορά 10.800 ευρώ από το ξενοδοχείο όπου έγινε η εκδήλωση, οπότε το αρχικό κονδύλι κόπηκε κατά 1.200 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η πρωτοχρονιάτικη πίτα προς τιμήν των υπαλλήλων της περιφέρειας κόπηκε λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις καταγγελίες του συλλόγου τους για το υπερβολικό κόστος των 20.000 ευρώ που στοίχισαν τα έπιπλα στο γραφείο του περιφερειάρχη.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο ποσό πλήρωσε και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την πρωτοχρονιάτικη πίτα των υπαλλήλων του.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το