Τοπικά

Κορωνοϊός: Διακομιδή 70χρονου από το Noσοκομείο Λάρισας στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας

Καθ’ οδόν για τη Χαλκίδα βρίσκεται το απόγευμα της Τετάρτης ασθενοφόρο που μεταφέρει 70χρονο ασθενή με κορωνοϊό, ο οποίος νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Η κατάσταση του 70χρονου επέβαλε τη νοσηλεία του σε ΜΕΘ Covid-19, κάτι που πλέον δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνει στο ΓΝΛ.
Αμέσως ξεκίνησαν οι απαραίτητες διαδικασίες και τελικά βρέθηκε κλίνη ΜΕΘ Covid-19 στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου πλέον κατευθύνεται το ασθενοφόρο με τον ασθενή.

Με αυτό το περιστατικό αναδεικνύεται για ακόμη μία φορά η πληρότητα 100% στις κλίνες ΜΕΘ Covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, καθώς ήδη νοσηλεύονται 27 ασθενείς όσος ακριβώς είναι και ο αριθμός κρεβατιών που έχει αναπτυχθεί.
Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να καταγραφεί η μάχη που δίνει το προσωπικό – ιατρικό, νοσηλευτικό και όλων των άλλων ειδικοτήτων – στη ΜΕΘ του ΓΝΛ όπου πλέον νοσηλεύονται περιστατικά που έχουν να κάνουν αποκλειστικά με κορωνοϊό, για την καλύτερη δυνατή έκβαση της πορείας υγείας των βαρέως πασχόντων.
Σημειώνεται πως σήμερα είναι ημέρα εφημερίας για το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου στις κλίνες για ασθενείς με ήπια συμπτωματολογία νοσηλεύονται περί τα 100 άτομα.

Πηγή: larissanet.gr

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το