Τοπικά

Κόντρα δημοτικής αρχής με εργαζόμενους στο Βόλο για τα είδη ατομικής προστασίας

Να πληρωθούν σε χρήμα το ποσό που αντιστοιχεί στα μέσα Ατομικής Προστασίας και δεν έχουν λάβει τα δύο τελευταία χρόνια , ζήτησαν οι εργαζόμενοι στον Δήμο Βόλου από την δημοτική αρχή Βόλου.
«Επειδή έκανα το λάθος το 2015 και σας έδωσα το αντίτιμο σε χρήμα που δεν σας είχαν δώσει οι προηγούμενοι, δεν θα ξανακάνω το ίδιο λάθος. Παράγινε το κακό σας και με πιάσατε κορόϊδο αλλά δεν θα με ξαναπιάσετε. Θα πάρετε ότι προβλέπει ο Νόμος», είπε ο Α. Μπέος στον Σύλλογο Εργαζομένων και οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γ. Μαγιάκος και Εύη Καρυδάκη τόνισαν πως ο Νόμος το προβλέπει και δεν πρέπει να καταστρατηγείται η συλλογική σύμβαση . Τη θέση των εργαζομένων πήρε ο επικεφαλής της ΛΑΣ κ. Ριζόπουλος για να του απαντήσει ο Α. Μπέος ότι τους «φτύνουν και ψιχαλίζει».
Η συζήτηση κατέληξε στο ότι η δημοτική αρχή θα αναμένει την πρόταση της υπηρεσίας προμηθειών για το εάν θα πληρωθεί το χρωστούμενο είδος σε χρήμα, αλλά η κατ’ αρχήν απόφαση του δημάρχου είναι αρνητική.
Στη συνεδρίαση διαμαρτυρήθηκε ο επικεφαλής της ΛΑΣ κ. Ριζόπουλος για το γεγονός ότι επί μήνες η δημοτική αρχή δεν απαντά στις ερωτήσεις της παράταξης για τα θέματα της πόλης, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν δεκάδες διαμαρτυρίες από αθλητικούς ερασιτεχνικούς συλλόγους που βρίσκονται εκτός πανθεσαλικού και εκατοντάδες παιδιά δεν μπορούν να αθληθούν. Ο Α. Μπέος απάντησε πως θα εκδοθεί κανονιστική απόφαση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το