Κόσμος

Κόμπι Μπράιαντ: Η γυναίκα του θα κινηθεί δικαστικά εναντίον της εταιρείας του ελικοπτέρου

O σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ Βανέσα μετά από συμβουλές της νομικής της υπηρεσίας αποφάσισε να στραφεί δικαστικά κατά της εταιρείας στην οποία ανήκε το μοιραίο ελικόπτερο, στο οποίο μεταξύ άλλων επέβαιναν ο σύζυγος της και η κορούλα της Τζιάνα.
Το TMZ αποκάλυψε μέρος της αγωγής που υπέβαλε η Βανέσα Μπράιαντ στην εταιρεία Island Express στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται πως δεν ακολουθήθηκαν οι κανόνες πτήσεων και παρουσιάζονται στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι καιρικές συνθήκες ήταν τελείως απαγορευτικές για εναέριες μετακινήσεις στην περιοχή.

«Υπήρχε ομίχλη στην περιοχή, η ορατότητα ήταν εξαιρετικά περιορισμένη και ο χειριστής του ελικοπτέρου δεν μπορούσε να λειτουργήσει», αναφέρει μεταξύ άλλων η αγωγή ενώ γίνεται αναφορά και στην επιλογή του πιλότου να ταξιδέψει υπό αυτές τις συνθήκες και μάλιστα αναπτύσσοντας ταχύτητα 180 μιλίων την ώρα που τελικά οδήγησε στην πτώση.
Ευθύνες μεγάλες επιρρίπτονται και στον οδηγό του ελικοπτέρου ο οποίος κατηγορείται πως δεν κατάφερε να αξιολογήσει σωστά την κατάσταση πριν από την απογείωση ενώ δεν αξιολόγησε σωστά ούτε τα καιρικά δεδομένα. Στην αγωγή περιλαμβάνεται και το γεγονός πως ο πιλότος είχε τιμωρηθεί πειθαρχικά για παραβίωση κανόνων πτήσεων το 2015. «Ο χειριστής και η εταιρεία Island Express λειτούργησαν απερίσκεπτα με ολέθριες συνέπειες», αναφέρει επίσης το ίδιο κείμενο.

«Το σώμα μου αρνείται να δεχθεί ότι η Τζίτζι δεν θα επιστρέψει σε μένα. Είναι άδικο. Γιατί θα πρέπει να ξυπνήσω άλλη μια μέρα όταν το κοριτσάκι μου δεν θα μπορεί να έχει αυτή την ευκαιρία; Είμαι τόσο θυμωμένη. Είχε τόση ζωή για να ζήσει. Ξέρω, πρέπει να είμαι δυνατή και να είμαι εδώ για τις τρεις κόρες μου…», έγραψε πρόσφατα η Βανέσα Μπράιαντ για την τραγική της απώλεια.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το