Τοπικά

«Κομφούζιο» λόγω σβηστών φαναριών στην Ιωλκού

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατούσε χθες το πρωί με το άνοιγμα σχεδόν της εμπορικής αγοράς έως τη 1 μ.μ. περίπου, λόγω της μη λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών στην οδό Ιωλκού από την Ανθίμου Γαζή έως και την Αλεξάνδρας.
Οι φωτεινοί σηματοδότες στις διασταυρώσεις της Ιωλκού με Ανθίμου Γαζή, Γαλλίας και Αλεξάνδρας δεν λειτουργούσαν χθες το πρωί έως το μεσημέρι με αποτέλεσμα το κυκλοφοριακό αλαλούμ στις προαναφερόμενες διασταυρώσεις και ιδίως επί των κάθετων δρόμων της Ιωλκού. Αναγνώστες της εφημερίδας διαμαρτυρήθηκαν για την ταλαιπωρία που υπέστησαν χθες από το πρωί έως και το μεσημέρι στη 1 μ.μ. όπου αποκαταστάθηκε το πρόβλημα.

Οι ουρές των οχημάτων σε Ανθίμου Γαζή, Γαλλίας και Αλεξάνδρας ήταν μεγάλες και οι οδηγοί των οχημάτων έπρεπε να εξοπλιστούν με υπομονή μέχρι να διασχίσουν και να περάσουν την Ιωλκού. Ο εκνευρισμός των οδηγών ήταν μεγάλος από το μποτιλιάρισμα και αυτό γιατί όσοι κινούνταν στους κάθετους δρόμους της Ανθίμου Γαζή, της Γαλλίας και της Αλεξάνδρας δεν τους έδιναν προτεραιότητα οι κινούμενοι επί της Ιωλκού. Το αποτέλεσμα ήταν οι ουρές πολλών μέτρων, που σε περιπτώσεις έφταναν στην Ανθίμου Γαζή και την Αλεξάνδρας έως την Κ. Καρτάλη και τη Γαλλίας (Γ. Καρτάλη) έως την Κουταρέλια.
Μέχρι και την αποκατάσταση της βλάβης το μεσημέρι δεν είχαν γίνει γνωστά τα αίτια της μη λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών, ενώ σύμφωνα με καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή δεν έλειψαν οι εντάσεις και τα «γαλλικά» μεταξύ των οδηγών. Ευτυχώς, όπως οι ίδιοι επισήμαναν, δεν υπήρξε κάποιο τροχαίο ατύχημα από την πολύωρη μη λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το