Ελλάδα

Κολωνός: «Δικαιοσύνη για τη μάνα μας», ζητά η αδελφή της 12χρονης

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού μίλησε η αδελφή της 12χρονης η οποία ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη, ενώ αναφέρθηκε και στη μητέρα τους η οποία δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της κατά τη διάρκεια της αγόρευσης συνηγόρου κατηγορουμένου.

«Αυτό που θα ήθελα να ακουστεί είναι ότι η ζωή όλων μας καταστράφηκε. Η αδελφή μου είναι χάλια ψυχολογικά. Πιστεύουμε τη μάνα μας», σημείωσε στην εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» του OPEN.

«Η αδελφή μου δεν έφερνε λεφτά στο σπίτι παρά μόνο αυτά που έπαιρνε από εμάς και τις κυρίες της γειτονιάς που βοηθούσαν», συνέχισε η αδελφή της 12χρονης, η οποία βιαζόταν και εκπορνεύονταν κατ’ εξακολούθηση στον Κολωνό.

«Θέλουμε δικαιοσύνη για την αδελφή και τη μάνα μας», είπε στη συνέχεια και τόνισε ότι η μητέρα της δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Οργισμένη η μητέρα της 12χρονης με συνήγορο κατηγορουμένου
Η μητέρα της 12χρονης, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της κατά τη διάρκεια της αγόρευσης συνηγόρου κατηγορουμένου.

Από το πρωί αγορεύει στο δικαστήριο η συνήγορος υπεράσπισης του 55χρονου, ο οποίος είναι ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση. Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της αγόρευσης της κ. Κουρτέση, η μητέρα της 12χρονης εξοργίστηκε με κάποιες από τις αναφορές που ακούστηκαν και από την οργή της πέταξε εναντίον της ένα μαρκαδόρο με σκοπό να την πετύχει.

Άμεσα, η έδρα του δικαστηρίου αποφάσισε να την αποβάλλει για σήμερα και την δίκη παρακολουθούν οι συνήγοροί της.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το