Τοπικά

Κολύμπησε από το Τρίκερι στο Βόλο, για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

trikeri-volos

Ο αθλητής της ομάδας υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, Λευτέρης Παρασκευάς κατάφερε την Παρασκευή να διανύσει τη διαδρομή Τρίκερι – Βόλος κολυμπώντας κάτω από αντίξοες συνθήκες…
Το επίτευγμα αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερο εάν αναλογιστεί κάνεις ότι ο λόγος που τον οδήγησε να κολυμπήσει αυτή την απόσταση ήταν να στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ ΒΟΛΟΥ στα πλαίσια του φιλανθρωπικού αγώνα τριάθλου MAGNATHLON που διεξήχθη στο Βόλο. Ο ίδιος δήλωνε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook πριν ξεκινήσει την προσπάθεια:

“Το χόμπι μου είναι να αθλούμαι στη φύση. Το όνειρο μου, να διανύω μεγάλες αποστάσεις τρέχοντας, κολυμπώντας ή ποδηλατώντας, εξερευνώντας κάθε φορά τα όρια μου. Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να θεωρώ το σώμα μου και τις δυνατότητες του δεδομένο, αλώβητο και καμιά φορά ακόμα και αθάνατο. Το ίδιο όμως δεν ισχύει για ένα παιδί που είτε γεννήθηκε με κινητικά προβλήματα, είτε στην πορεία τα απέκτησε λόγω ατυχήματος.

Αύριο ξημερώματα στις 6:00 θα προσπαθήσω να ξεπεράσω τα δικά μου όρια, κολυμπώντας για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου 32Κ από το Τρίκερι στο Βόλο. Ευχαριστώ πολύ την Αργυρώ Αργυριάδου και τον Κωνσταντίνο Χατζηγεωργίου που θα είναι μαζί μου στο νερό, με στόχο να στείλουμε μήνυμα συνεισφοράς και δύναμης προς αυτά τα παιδιά, δείχνοντας τους πως με πίστη, θέληση, όραμα και πολύ προσπάθεια όλα είναι δυνατά!

Αναλυτικά στο www.goalpost.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το