Αθλητισμός

Κοιτάζουν και το μέλλον – Στον Ολυμπιακό Β. ανακοίνωσαν το ρόστερ της Κ16

Μπορεί το… παρόν να πιέζει τον Ολυμπιακό, που έχει ως αποκλειστικό στόχο την επάνοδό του στη Γ’ Εθνική, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν και το μέλλον της ομάδας. Έτσι, χθες γνωστοποίησαν το ρόστερ της Κ16 η οποία θα εκπροσωπήσει τον σύλλογο στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Σε ανακοίνωσή της από τις 24 Ιουλίου η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου είχε επισημάνει ότι ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία που γεννήθηκαν το 2006 ή νωρίτερα εντάσσονται στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας, ενώ τόνιζε ακόμη τα εξής: «Όλα τα δικά μας παιδιά που είναι γεννηθέντα από το 2007 και μετά θα ενταχθούν στην αναπτυξιακή ομάδα K16 που θα κατέβει του χρόνου στο αντίστοιχο πρωτάθλημα. Εννοείται ότι έχουμε τα μάτια μας στραμμένα σε όλους τους ποδοσφαιριστές και όποιος δείξει ότι αξίζει, θα ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο. Τη γενική εποπτεία των αναπτυξιακών τμημάτων θα έχει ο Τάσος Κυριάκος, σε συνδυασμό με τον κ. Καραμίχαλο».
Όντως, πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Κοφινάς, Ζάχος, Σιαμέτης, Νικολούλης και Ντίνος μετέχουν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι μετείχαν και στο φιλικό παιχνίδι με τον Π.Ο. Φήκης το περασμένο Σάββατο.
Χθες η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος επανήλθε ανακοινώνοντας το ρόστερ της ομάδας Κ16 η οποία θα λάβει μέρος στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Σε αυτό έχουν συμπεριληφθεί 19 ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 2007 ή αργότερα. Φυσικά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα τους παρακολουθούν στενά, ώστε όποιοι από αυτούς ξεχωρίσουν να ενταχθούν και αυτοί στην πρώτη ομάδα. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός πρέπει να αρχίσει ξανά να βγάζει παίκτες μέσα από τα «σπλάχνα» του, κάτι που έχει να συμβεί πάνω από δέκα χρόνια.

Η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος των «ερυθρολεύκων» είναι η εξής: «Σε συνέχεια της από 24 Ιουλίου του 2023 ανακοίνωσή μας, σας γνωρίζουμε ότι: Οι γεννηθείς από το 2007 και έπειτα θα ενσωματωθούν στην αναπτυξιακή ομάδα Κ16, η οποία θα κατέλθει επίσημα φέτος στο πρωτάθλημα. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι κάτωθι: Μυλωνάς Δημήτρης, Σγούρας Δημήτρης, Γεωργάκος Βασίλης, Πολυχρονόπουλος Δημήτρης, Μπακατσής Δημήτρης, Σκουλουδάκης Κωνσταντίνος, Λεφούσης Κωνσταντίνος, Ρεχοβάρι Κρίστιαν, Σγούρας Δημήτρης, Σαλιάσι Άγγελος, Περδίου Κωνσταντίνος, Σκούρας Απόστολος, Γκέτσιος Παναγιώτης, Παγίδας Νίκος, Μπακατσής Παναγιώτης, Μυλωνάς Ηλίας, Ντίνος Παναγιώτης, Καρανικόλας Μάριος, Μεσίτι Σωτήρης.
Στην ανδρική ομάδα και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας έχουν ήδη ενσωματωθεί οι Κοφινάς, Ζάχος, Σιαμέτης, Νικολούλης και Ντίνος και μάλιστα συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα της ανδρικής ομάδας, στη φιλική νίκη στην έδρα της Φήκης με 0-2, παίρνοντας κανονικά χρόνο συμμετοχής. Αυτά τα παιδιά εμείς τα λέμε New Gen (σ.σ. νέα γενιά)».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το