Τοπικά

Κινητοποίηση για 10 οικογένειες με μικρά παιδιά στον Βόλο – Συγκεντρώνουν τρόφιμα και καθαριστικά

Η διαδικτυακή Τοπική Ομάδα Ενημέρωσης και Αλληλοβοήθειας απευθύνει, μέσω ανάρτησής της, έκκληση προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και καθαριστικά για δέκα οικογένειες με  μικρά παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.  Όπως αναφέρεται από την ομάδα “Ήδη μας έχουν στείλει μηνύματα για βοήθεια σε λογαριασμούς δέκα οικογένειες με μικρά παιδιά που δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε τις δόσεις των λογαριασμών!
Επειδή είναι αδύνατον να καλυφθούν τα ποσά , αποφασίσαμε να στηρίξουμε τις οικογένειες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ώστε να μείνουν χρήματα για να πληρώσουν τους λογαριασμούς!
Χρειάζονται άμεσα
🔸 Λάδι
🔸 Όσπρια
🔸 Σάλτσες Ντομάτας
🔸 Ρύζι
🔸 Παιδικοί χυμοί, μπισκότα
🔸 Απορρυπαντικά πλυντηρίου, καθαριστικά, χλωρίνη κτλ
Για την αγορά νωπών προϊόντων και προϊόντων ψυγείου (κρεας,γάλα, τυρί κτλ) συστήνουμε αποκλειστικά τη χρήση δωροεπιταγων από μεγάλα σούπερ μάρκετ.
Η χρήση δωροεπιταγων δίνει το δικαίωμα στις οικογένειες να ψωνίσουν βάση των ανάγκων τους και έτσι αποφεύγετε η υπερσυσωρευση αγαθών από ένα είδος.
Η συγκέντρωση των δωροεπιταγων και των τροφίμων θα γίνεται στο Café Hive Κασσαβέτη με Αναλήψεως από το πρωί ως το βράδυ.
Για τους φίλους από μακριά μπορούν να κάνουν τη δωρεά τους για αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης μέσω Paypal στο
Εχουμε μόνο ο ένας τον άλλον και αυτό το χειμώνα! Στην πράξη!”
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το