Τοπικά

Κέρδισε η ΕΒΕΤΑΜ αγωγή κατά της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ – Διεκδικούσε 7.412 ευρώ

Δεκτή έγινε εν μέρει από το Ειρηνοδικείο Βόλου η αγωγή που είχε καταθέσει η ΕΒΕΤΑΜ κατά της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ, επιδικάζοντας την καταβολή συνολικού ποσού 3.279,36 ευρώ, πλέον τόκων και δικαστικών εξόδων. Να αναφερθεί ότι η υπόθεση αφορά αγωγή που είχε ασκήσει η ΕΒΕΤΑΜ το 2015, διεκδικώντας το συνολικό ποσό των 7.412,16 ευρώ από τιμολόγια παροχής υπηρεσιών τεχνικού ασφαλείας και γιατρού εργασίας, με την ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ να αποφασίζει να παραιτηθεί από την άσκηση ένδικων μέσων κατά της προαναφερόμενης απόφασης.

Σύμφωνα µε τη γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ κατά της ως άνω απόφασης η επιχείρηση δύναται εντός 30 ημερών από την επίδοσή της να ασκήσει το ένδικο μέσο της έφεσης, όπως και αυτό της ανακοπής ερημοδικίας. Όμως οι αιτούμενες υπηρεσίες, έχουν παρασχεθεί από την αντίδικο και από τη μελέτη του φακέλου της υπόθεσης δεν υπάρχουν βάσιμοι νομικοί ή πραγματικοί λόγοι στους οποίους θα μπορούσε να βασιστεί η ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ για να την προσβάλει, ενώ αντιθέτως θα επιβαρυνθεί µε επιπλέον δικαστικά έξοδα από την άσκηση ενδίκου μέσου, αλλά και µε επιπλέον τόκους, καθώς θα καθυστερήσει αρκετά η έκδοση της απόφασης επί της έφεσης, χωρίς μάλιστα να υπάρχουν πιθανότητες η έφεση να γίνει δεκτή. Να αναφερθεί ότι προαναφερόμενο ποσό που έχει επιδικαστεί προκύπτει όχι µόνο από τα επίδικα τιμολόγια αλλά και από έγγραφες συμβάσεις.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ στην τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα να παραιτηθεί από την άσκηση ένδικων μέσων.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το