Πολιτισμός

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός» συγκεντρώνει βιβλία για τη διοργάνωση bazaar

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός» διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά το καθιερωμένο bazaar βιβλίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου στο Αρχοντικό Ζαφειρίου στον Αγ. Ονούφριο.

Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές, «με την διοργάνωση κάθε Bazaar βιβλίου επιδιώκουμε αφ΄ενός να δώσουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες να αγοράσουν εξαιρετικά βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές, αφ΄ετέρου τα έσοδα του να διατεθούν για τη στήριξη των άπορων συμπολιτών μας».
Σημειώνεται ότι το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός» αναπτύσσει διάφορες πολιτιστικές δράσεις, τα έσοδα από τις οποίες στο μεγαλύτερο βαθμό διατίθενται στον τομέα της κοινωνικής παρέμβασης και αυτό γιατί πεποίθησή των διοργανωτών είναι ότι ο Πολιτισμός μπορεί και πρέπει να συμβάλλει ουσιαστικά και αποτελεσματικά σε ότι έχει σχέση με την προσφορά προς τον συνάνθρωπο.
Για τον λόγο αυτό, καλούν όλα τα μέλη και τους φίλους του Κέντρου Πολιτισμού εάν έχουν την δυνατότητα και την διάθεση να προσφέρουν κάποιο ή και κάποια από τα βιβλία τους, προκειμένου να διατεθούν στο Bazaar , συμβάλλοντας σημαντικά στην προσπάθειά μας αυτή.
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή παράδοση βιβλίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 6978 873637

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το