Ένθετα, Θ Plus

Κέιτ Μίντλετον: Απειλές για διαρροή της είδησης ανάγκασαν την πριγκίπισσα να αποκαλύψει πως έχει καρκίνο

Το φως της δημοσιότητας είδε μια δημοσίευμα σχετικά με την περιπέτεια υγείας της Κέιτ Μίντλετον. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναγκάστηκε να αποκαλύψει δημοσίως ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες για να προλάβει τη διαρροή της είδησης στον Τύπο, σύμφωνα με την Dailymail. Η Κέιτ Μίντλετον επιβεβαίωσε ότι έχει καρκίνο και υποβάλλεται σε «προληπτική χημειοθεραπεία» σε ένα μήνυμα που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 22 Μαρτίου 2024.

Σύμφωνα όμως με καλά πληροφορημένη πηγή που επικαλείται η MailOnline η χρονική στιγμή που αποφάσισε να το κάνει δεν σχετίζεται με μία προσωπική της απόφαση αλλά είχε προηγηθεί εκβιασμός προς την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Άγνωστο από πού διέρρευσε η πληροφορία για την κατάσταση της υγείας της
Συγκεκριμένα φαίνεται πως κάποιος γνώριζε για την κατάσταση της υγείας της με αποτέλεσμα η Κέιτ Μίντλετον να μην έχει άλλη επιλογή από το να βιαστεί να κάνει την αποκάλυψη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το παλάτι του Κένσινγκτον είχε γίνει αποδέκτης μηνυμάτων για τη διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον με αποτέλεσμα να μην αφήνει πολλά περιθώρια στην πριγκίπισσα της Ουαλίας από το να δημοσιοποιήσει την κατάστασή της. Το δημοσίευμα δεν αναφέρει ωστόσο αν η πληροφορία έχει διαρρεύσει από την London Clinic, στην οποία βρισκόταν η Κέιτ ή από κάπου αλλού.

Πηγή:ethnos

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το