Τοπικά

Και στον Βόλο η ηλεκτρική ενέργεια έχει όνομα: «ZeniΘ»

Και το όνομα αυτής «ZeniΘ». Η Αέριο Θεσσαλίας-Θεσσαλονίκης, ο πρώτος πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα, γίνεται «ZeniΘ» και μαζί ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας, καθώς εκτός από φυσικό αέριο ήδη προμηθεύει και ρεύμα σε όλη την Ελλάδα, σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Την ονομασία «ZeniΘ» πήρε η εταιρεία από τα αρχικά γράμματα των λέξεων «Ζωή», τη μητρική ιταλική εταιρεία «eni», ενώ το «Θ» είναι το αρχικό γράμμα των λέξεων Θεσσαλία-Θεσσαλονίκη.
Την επίσημη έναρξη λειτουργίας της εταιρείας ανακοίνωσε χθες και στον Βόλο, παρουσία εκπροσώπων τοπικών φορέων, συνεργατών, δημοσιογράφων ο γενικός διευθυντής της κ. Federico Regola.

«Αυτή η αλλαγή σηματοδοτεί την αυγή μιας εποχής γεμάτης ευκαιρίες για την Ελλάδα, τους ανθρώπους της, τους πελάτες και την εταιρεία μας. Σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή για την ενεργειακή αγορά της Ελλάδας, μέσα από το όχημα της «ZeniΘ», μιας εταιρείας που έχει τις ρίζες της στις περιοχές της Θεσσαλίας, μετά από 17 χρόνια αποτελεσματικής παρουσίας εδώ, αλλά που φέρει στη χώρα την τεχνογνωσία και την κληρονομιά του ιταλικού κολοσσού «Εni». Σήμερα ανακοινώνουμε επίσημα την έναρξη ενός νέου κύκλου με διπλή σημασία: Σε αυτόν τον κύκλο, αγκαλιάζουμε όχι μόνο τις περιοχές της Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα. Το κάνουμε δε αυτό, όχι μόνο με τις υπάρχουσες υπηρεσίες μας, αλλά με μια ολιστική 360 μοιρών προσέγγιση στο ενεργειακό μας χαρτοφυλάκιο, προς όφελος του καταναλωτή», τόνισε ο κ. Regola.

Ο γενικός διευθυντής της «ZeniΘ» ανακοίνωσε τη συνεργασία με την «Ευ club», που διαθέτει ένα ευρύτατο δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών στον κλάδο της Υγείας, με τη νέα οικογενειακή κάρτα υγείας, που θα προσφέρει στους υφιστάμενους αλλά και τους νέους πελάτες της, με δυνατότητα πολλαπλών δωρεάν εξετάσεων για όλη την οικογένεια και πολλά ακόμα προνόμια. Επίσης δήλωσε πως θα συνεχιστεί η συνεργασία στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με τη μη κυβερνητική οργάνωση προστασίας παιδιών «Δεσμός».

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας, ανέλυσε τις αξίες και το όραμα πίσω από το νέο brandname: «Η εγχώρια και διεθνής εμπειρία που διαθέτουμε, η πελατοκεντρικότητα που μας χαρακτηρίζει και η εμπιστοσύνη του καταναλωτή, που μας περιβάλλει εδώ και 17 χρόνια, είναι οι βάσεις πάνω στις οποίες οικοδομείται το νέο brand. Κάθε εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της και τους πελάτες της, προσπαθεί να γίνει η καλύτερη. Αυτό θέλει η εταιρεία μας: Να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητές της και τις δυναμικές που αναπτύσσονται γύρω της και να φτάσει στην κορυφή! Και όταν αναφερόμαστε στην κορυφή, υπάρχει μια λέξη που τα συνοψίζει όλα: «ZeniΘ».
Τα γραφεία της νέας εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας βρίσκονται στη γωνία των οδών Ιωλκού και Αργοναυτών στον Βόλο.

Την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησε ο κ. Βασίλειος Χατζόπουλος, περιφερειακός σύμβουλος, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό. Τον δήμαρχο Βόλου εκπροσώπησε ο κ. Αριστείδης Σαββάκης, πρόεδρος ΔΕΥΑΜΒ.

Η εταιρεία
Η «ΖeniΘ», η εξέλιξη της «Αέριο Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας», είναι η νούμερο ένα πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει και φυσικό αέριο και ρεύμα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε και την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Η εταιρεία είναι το αποτέλεσμα της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της ελληνικής ΔΕΠΑ και του ιταλικού κολοσσού ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατέχουν το 51% και 49% της «Αέριο Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας» αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος. To νέο site της εταιρείας είναι το zenith.gr, στο οποίο οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τις προϊοντικές προσφορές της εταιρείας σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα. Είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, Twitter, Instagram και Linkedin), διασφαλίζοντας μια άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το