Αθλητισμός

Κατήφεια στη Νίκη για τις νέες απώλειες επιφανών φιλάθλων της

Πένθος επικρατεί στις τάξεις της Νίκης μετά τον θάνατο δύο επιφανών φίλων της λίγο πριν το τέλος του 2020. Ακόμη πιο φτωχή αισθάνεται η «κυανόλευκη οικογένεια» που εκφράζει την οδύνη της για το διπλό «χτύπημα» που δέχθηκε.

Δύο ακόμη δυσάρεστες ειδήσεις επιφύλαξε το 2020 για τη Νίκη. Ο λόγος για την απώλεια δύο επιφανών φίλων της, του Χρήστου Τσιόλια και του Δημήτρη Καραγιάννη, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή πρόωρα. Μπορεί μεταξύ τους να μη γνωρίζονταν αλλά αυτό που τους ένωνε ήταν η αγάπη τους για το «καμάρι της προσφυγιάς».
Ο Χρήστος Τσιόλιας ήταν εκ των ιδρυτών της εταιρείας Oxford Company, που είναι ευρέως γνωστή πανελληνίως στον χώρο της ένδυσης.
Ειδικότερα τη δεκαετία από το 2000 ως το 2010 η εν λόγω εταιρεία μεγαλούργησε σε όλη την ελληνική επικράτεια και ήταν μία από τις πιο επικερδείς επιχειρήσεις ντύνοντας πολλούς Έλληνες, αρκετοί των οποίων πολύ διάσημοι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Τσιόλιας ήταν αντιπρόεδρος στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πλεκτικής-Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος, ο οποίος ήταν εκείνος που αποκάλυψε τη θλιβερή είδηση, ενώ εξέδωσε και ανακοίνωση για τον θάνατό του.

Ο εκλιπών το τελευταίο διάστημα διέμενε στη Θεσσαλονίκη, αλλά ήταν δηλωμένος Νικιώτης και πάντα φρόντιζε να ενημερώνεται για την πορεία της αγαπημένης του ομάδας. Δυστυχώς προσβλήθηκε από κορωνοϊό και δεν κατάφερε να βγει νικητής από τη μάχη με τον φονικό ιό αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία 62 ετών.
Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε και η ΠΑΕ Νίκη με την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Χρήστου Τσιόλια, ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.
Ο Χρήστος Τσιόλιας ήταν ένα ιδιαίτερα δραστήριο μέλος της κοινωνίας μας, ένας αυτοδημιούργητος, απόλυτα επιτυχημένος επαγγελματίας, ο οποίος τύγχανε και ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας μας.
Καλό ταξίδι Χρήστο… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Καραγιάννης υπήρξε ενεργό στέλεχος της Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου. Με τους «κυανόλευκους» είχε ταξιδέψει παντού και βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό τους. Ωστόσο στα 61 του χρόνια έφυγε πρόωρα από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τους ανθρώπους της βολιώτικης ομάδας και ειδικότερα τα μέλη του Ομίλου Φιλάθλων, που τον αγαπούσαν πολύ και εκτιμούσαν τη συμβολή του στα κοινά του συνδέσμου.
Ασφαλώς η ΠΑΕ Νίκη δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει τον Δημήτρη Καραγιάννη, για τον οποίο στην επίσημη ιστοσελίδα της έγραψε τα κάτωθι:
«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 61 ετών, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ο Δημήτρης Καραγιάννης ήταν ένας ένθερμος, ιδιαίτερα δραστήριος φίλος της ομάδας μας, όντας μέλος του Ομίλου Φιλάθλων και της Ερασιτεχνικής Νίκης. Η φυσική του παρουσία σε όλα τα γήπεδα που αγωνιζόταν η Νίκη κι η έμπρακτη συνεισφορά του σε όλα τα τμήματα ήταν αδιάκοπη.
Καλό ταξίδι Δημήτρη, αναπαύσου εν ειρήνη και συνέχισε να υποστηρίζεις φανατικά την αγαπημένη σου ομάδα από την κυανόλευκη κερκίδα του Παραδείσου…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το