Τοπικά

Κατερίνα Πατσογιάννη στον Alpha: «Καμία απόλυση στο Δημόσιο – Δίπλα και στους επιχειρηματίες»

«Η Νέα Δημοκρατία θέλει το Κράτος δίπλα στον πολίτη. Και αυτό είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες του προγράμματός μας. Δεν θα γίνει καμία απόλυση στο Δημόσιο τομέα. Αντίθετα η ΝΔ θα προχωρήσει σε προσλήψεις και μάλιστα στοχευμένα. Παιδεία, Υγεία και Κοινωνικές δομές θα αποκτήσουν νέο σύγχρονο και μορφωμένο προσωπικό. Θέλουμε αξιολόγηση στελεχών ώστε επιτέλους η χώρα να αποκτήσει ένα Δημόσιο που να μπορεί να ανταποκριθεί στις σημερινές, αλλά και μελλοντικές ανάγκες».
Αυτό τόνισε το πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Πατσογιάννη μιλώντας το μεσημέρι στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Alpha.

Mιλώντας για τα εργασιακά και τα περί επταήμερης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα ξεκαθάρισε πως «όλα όσα λέγονται είναι ψευδέστατα και αυτό έχει αποδειχθεί, αφού έγινε κοπτοραπτική στις δηλώσεις του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας».
Και πρόσθεσε με έμφαση ότι «η ΝΔ θα είναι δίπλα στους επιχειρηματίες ανοίγοντας κάνουλες χρηματοδότησης, όμως θα είναι αυστηρή απέναντι στους αυθαίρετους εργοδότες».
Ο Δημόσιος με τον ιδιωτικό τομέα μπορούν να συνυπάρξουν βοηθώντας ο ένας τον άλλον με στόχο καλύτερες και αποδοτικότερες υπηρεσίες προς τον πολίτη.
Η κ. Πατσογιάννη σημείωσε πως η ΝΔ είναι το κόμμα που θέλει να φέρει επενδύσεις στην Ελλάδα και θα διευκολύνει όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν στη χώρα με την μείωση της γραφειοκρατίας.
«Ζητάμε την ψήφο των συμπολιτών μας γιατί η ΝΔ είναι η μόνη παράταξη αισιοδοξίας. «Κοιτά το αύριο και το μέλλον με χαμόγελο» κατέληξε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το