Τοπικά

Καταγγελίες Μπέου σε Εισαγγελία και Αστυνομία για μεθόδευση επεισοδίων

IMG_0437

Την πόρτα της Εισσαγγελίας πέρασε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου Α. Μπέος για να καταγγείλει, χωρίς να παρουσιάσει στοιχεία, σχέδιο καταστροφής του δημοτικού φωτισμού και πρόκλησης ζημιών στην πόλη ενόψει της φωταγώγησής της για την εορταστική περίοδο. Σημειώνεται οτι νωρίτερα είχε επισκεφθεί για τον ίδιο λόγο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας, χωρίς να αναφερθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Μ. Πατσιαντά, όπως έπραξε στο δημοτικό συμβούλιο. Μέλη της Νομαρχιακής του κόμματος, πάντως, κάνουν λόγο για “απίστευτη προβοκάτσια”, που στήνει ο δήμαρχος, ο οποίος “είναι ικανός για όλα”
Προσερχόμενος στην Εισαγγελία, ο κ. Μπέος δήλωσε συγκεκριμένα:
“Έρχομαι να κάνω συγκεκριμενες καταγγελίες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από πολίτες που αγαπούν την πόλη, και όχι από αυτούς που τη μισούν, δημιουργείται ένα κλίμα ώστε να συγκροτηθούν ομάδες οι οποίες θα καταστρέψουν έργα που έχουν αρχίσει να γίνονται για το καλό της πόλης. Είμαι υποχρεωμένος, τόσο στον Αστυνομικό Διευθυντή όσο και στην Εισαγγελέα, να καταθέσω αυτές τις πληροφορίες και αυτοί θα ελέγξουν αν και εφόσον ευσταθούν, είναι σοβαρές ή όχι. Αλλά σε κάθε περίπτωση, θεωρώ ότι είναι υποχρέωση όλων μας να προστατέψουμε αυτό που πάμε να φτιάξουμε και όχι μόνο. Να υπάρχει μια ηρεμία στην πόλη».
Απαντώντας σε ερωτήσεις για το περιεχόμενο των καταγγελιών, ο κ. Μπέος υποστήριξε οτι: «Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 5 ή 6 Δεκεμβρίου που θα κάνουμε την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων, θα φωταγωγήσουμε την πόλη και θα έχουν ολοκληρωθεί κατά μεγάλο ποσοστό τα έργα που έχουμε ξεκινήσει, κάποιοι προφανώς θέλουν να δηυμιουργήσουν ένα άσχημο κλίμα, μια άσχημη εντύπωση καταστρέφοντας ορισμένα από αυτά. Αυτές οι πληροφορίες ήλθαν όχι άπό ένα ή δύο άτομα, αλλά 4-5 διαφορετικά άτομα και είμαι υποχρεωμένος να το καταγγείλλω. Από κει και πέρα η δικαιοσύνη θα αναλάβει…».
Υπενθυμίζεται οτι στη συνεδρίαση του δημοτικού συυμβουλίου, την περασμένη Δευτέρα, έκανε συγκεκριμένη αναφορά φωτογραφίζοντας μέλος της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ ως διοργανωτή των επεισοδίων και κατέστησε ηθικό αυτουργό τον Μ. Πατσιαντά. Σήμερα, ωστόσο, δεν αναφέρθηκε σε ονόματα.
“Οι καταγγελίες που έχω απλά φωτογραφίζουν ένα – δυο πρόσωπα, αλλά εγώ δεν τις υιοθετώ, δεν έχω μάθει στη ζωή μου να κατηγορώ χωρίς αποδείξεις κανέναν” κατεληξε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το