Τοπικά

Κατάληψη του κτιρίου “Αποστόλου” από μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ

1ο ΕΠΑΛ

Σε κατάληψη του κτιρίου “Αποστόλου” προχώρησαν σήμερα το πρωί οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου με κύριο αίτημα την κατάργηση της Τράπεζας Θεμάτων και την επίλυση προβλημάτων που αφορούν τα λειτουργία του σχολείου τους.

Σημειώνεται ότι στο 1ο ΕΠΑΛ επικρατεί αναστάτωση καθώς βρίσκεται σε εκκρεμότητα το θέμα μεταφοράς του σχολείου από το «Καρτάλειο» στο κτίριο «Αποστόλου», προκειμένου να χρησιμοποιηθεί η αίθουσα για τη λειτουργία τμήματος του5ου Γυμνασίου που συστεγάζεται στο ίδιο σχολικό συγκρότημα.
Το θέμα θα απασχολήσει αύριο τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας που θα συνεδριάσει στις 12:30 το μεσημέρι.

Σήμερα στο υπο κατάληψη σχολείο βρέθηκε η Αντιδήμαρχος Παιδείας Γ.Τοκαλή – Μποντού η οποία συζήτησε τα προβλήματα με τον Διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ κ. Κατσαβριά και τον υπεύθυνο του Τομέα Πληροφορικής κ.Βασιλόπουλο. “Θα αντισταθούμε με κάθε τρόπο στην υποβάθμιση του σχολείου μας”, δήλωσε στην e-thessalia.gr ο κ. Κατσαβριάς.

Άλλα αιτήματα των μαθητών που κατέρχονται σε κατάληψη αφορούν την κατασκευή του υποστέγου στο κτίριο “Αποστόλου”, τη ρύθμιση του ζητήματος του κυλικείου, τη δυνατότητα χρήσης του Εργαστηρίου Φυσικής και την αποκατάσταση φράχτη στο Καρτάλειο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το