Αθλητισμός

Καταγγελία Ρήγα στην ΕΠΟ – Θέλει στα «χαρτιά» το ματς με Θήβα

Καταγγελία στην ΕΠΟ έκανε ο Ρήγας Φεραίος για κακό ορισμό του χθεσινού παιχνιδιού με τη Θήβα. Οι Βοιωτοί δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και σύμφωνα με τον ΚΑΠ πρέπει να χάσουν στα «χαρτιά» το επόμενο παιχνίδι τους, που στην προκειμένη περίπτωση ήταν το χθεσινό.
Ο ΚΑΠ είναι απολύτως ξεκάθαρος πάνω σε αυτό το θέμα. Στο άρθρο 49 παρ. 2 αναφέρονται αυτολεξεί τα εξής: «Η μη υποβολή δήλωσης συμμετοχής ή υποβολή δήλωσης με όρους συνεπάγεται τον αποκλεισμό της ομάδας από το Κύπελλο. Η ομάδα αυτή χάνει τον πρώτο επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο δικαιούται να μετάσχει και της επιβάλλεται χρηματική ποινή έως πεντακόσια (500) ευρώ».
Σε περίπτωση δικαίωσης του Ρήγα, τότε θα πέσει ο Α.Ο. Σελλάνων, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και δεύτερο δικαστικό μέτωπο για τους «κυανόλευκους» που περιμένουν την εκδίκαση της έφεσης στην υπόθεση Κόλα.

Σε φορτισμένο κλίμα η συνέντευξη Τύπου
Σε φορτισμένο κλίμα έγινε η συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο Βελεστίνο. Από τον Ρήγα μίλησαν οι παίκτες-προπονητές του, που δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους:
Ο Χρήστος Σπαθής είπε: «Δυστυχώς, μετά από μία υπερπροσπάθεια τους τελευταίους δύο μήνες, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το ματς, με αποτέλεσμα να υποβιβαζόμαστε στη διαφορά τερμάτων. Οφείλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους.
Οι δύο ομάδες ήθελαν σήμερα το «τρίποντο». Αρχικά αιφνιδιαστήκαμε από τη διάταξη του αντιπάλου, ενώ είχαμε και τον αέρα κόντρα. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, ενώ στο τέλος το ματς έγινε «ροντέο» με εκατέρωθεν φάσεις. Έτσι, ήλθε αυτό το οδυνηρό αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες που ήταν συνεπέστατοι, τους Γιώργο Αλεξίου και Γιώργο Γάτο, που συνεργαστήκαμε στην τεχνική ηγεσία, καθώς και τη διοίκηση. Επίσης, τον κόσμο που μας στήριξε».

Με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Αλεξίου συμπλήρωσε: «Οι οικογένειες φαίνονται στα δύσκολα. Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω το Χρήστο (σ.σ. Σπαθή) και τον Γιώργο (σ.σ. Γάτο), τη διοίκηση. Αυτή η ομάδα θα συνεχίσει να υπάρχει κόντρα σε κάθε δυσκολία. Χωρίς να στηριζόμαστε στις πλάτες κανενός, είμαστε ένα μικρό χωριό και κοντράρουμε μεγάλες ομάδες. Είμαι πολύ συγκινημένος… Αυτή η χρονιά ήταν ένα όνειρο για μένα. Τελείωσε η χρονιά και έχουμε δώσει το 100%. Περάσαμε δύσκολα και σκάμε γιατί οι κόποι μας δεν ανταμείφτηκαν».
Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Θήβας Νίκος Βαμβακούλας δήλωσε: «Να πω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Όλοι οι παίκτες ήταν άψογοι σε συμπεριφορά παρότι έπαιζαν μία κατηγορία. Και οι δύο ομάδες μπορούσαν να κερδίσουν, αλλά η μία πήρε την άλλη μαζί της. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλός, ενώ και η ατμόσφαιρα πολύ ωραία. Συγχαρητήρια και στη διαιτησία».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το