Τοπικά

Καταδικάστηκαν για κλοπή δύο Ρουμάνες – Μπήκαν σε σπίτι στη Σούρπη για να κλέψουν και βρήκαν μέσα τον ιδιοκτήτη

Μετά από δύο αναβολές συζητήθηκε τελικά χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου η υπόθεση της απόπειρας κλοπής από δύο Ρουμάνες, σε οικία στη Σούρπη Αλμυρού.
Οι δύο Ρουμάνες είχαν εισέλθει σε μονοκατοικία, για να κλέψουν, ωστόσο είχαν βρει εντός αυτής τον 27χρονο ιδιοκτήτη της, που είχε καλέσει την Αστυνομία και οι δύο γυναίκες είχαν συλληφθεί.
Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο επέβαλε στην κάθε μία ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Το περιστατικό είχε συμβεί στις 8 Δεκεμβρίου, στις 5 περίπου το απόγευμα και όπως ανέφερε χθες στο Αυτόφωρο ο ιδιοκτήτης της οικίας, μόλις είχε ολοκληρώσει την εργασία του στο γραφείο του, όταν άκουσε κουδούνι και ένα σύρσιμο της πόρτας. Ανέβηκε στον πάνω όροφο, όπου βρίσκονται οι κρεβατοκάμαρες κι εκεί, όπως ανέφερε, βρήκε τις δύο Ρουμάνες, 28 και 21 ετών, να ψάχνουν στις συρταριέρες. Ζήτησε τα στοιχεία τους και ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα οι δύο αλλοδαπές να συλληφθούν για απόπειρα κλοπής.
Ωστόσο οι δύο κατηγορούμενες, αν και είχαν μείνει κρατούμενες μέχρι τις 12 του μήνα, είχαν απελευθερωθεί εν όψει του Αυτοφώρου και εξαφανίστηκαν… Χθες δεν εμφανίστηκαν στη Δίκη και καταδικάστηκαν ερήμην… Οι δύο αλλοδαπές βρίσκονταν παράνομα στη χώρα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το