Αθλητισμός

Καρατέκα από 11 σωματεία μετείχαν στο κλιμάκιο Κ. Ελλάδας

Την πρώτη προπόνηση κλιμακίου για το 2022 οργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Κεντρικής Ελλάδος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε στις εγκαταστάσεις του Α.Σ.Πήγασος, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι δυο ομοσπονδιακοί προπονητές Κρίσιλας Ιωάννης και Στεφάνου Μάριος είχαν την πρώτη τους επαφή με τους αθλητές και αθλήτριες από τα σωματεία της Κεντρικής Ελλάδος και τους μετέδωσαν πλούσιες αγωνιστικές εμπειρίες θέτοντας τις βάσεις για την μελλοντική εξέλιξη τους.Οι 11σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν οι εξής:

Α.Σ. Υπέρτατη  Αλήθεια Συνεργασία (Κοσμίδης Γιώργος, Βόλος), Α.Σ. Kanku Oyama’s Kyokushin Karate Do (Στεφάνου Γιάννης, Βόλος), Α.Σ. Πήγασος (Κατσούρας Δημήτρης, Βόλος), ΣΠΚ Αγριάς «Ο Μαχητής» (Κρίσιλας Γιάννης, Αγριά), Α.Σ. Καράτε Ηρακλής (Δανδής Γιάννης, Φάρσαλα), Α.Σ. Καράτε Θεσσαλός (Καραβίνος Ευθύμιος, Τρίκαλα), Α.Σ. Καράτε Καρδίτσας (Αθανασός Ευαγγελός, Καρδίτσα), Σ.Φ. Πολεμικών Τεχνών και Αυτοάμυνας Αλμυρού (Τελκής Κώστας, Αλμυρός), Α.Σ. Άθλησις (Δημάκης Δημήτρης, Βόλος), Α.Σ. Πολεμικών Τεχνών Αγριάς «Ο Αετός» (Άστλυ Διονυσία, Αγριά), Α.Σ. Σπάρτακος Βόλου (Κατσανδρής Γιώργος, Βόλος).

Παράλληλα με την προπόνηση, πραγματοποιήθηκε και επεξήγηση του κανονισμού διαιτησίας της ΕΛΟΚ στους μελλοντικούς κριτές από τον υπεύθυνο διαιτησίας της Κεντρικής Ελλάδας Αθανασό Ευάγγελο, ενώ στην πρακτική βοήθησε και ο διαιτητής της ΕΛΟΚ Καραβίνος Ευθύμιος.

Οι κριτές που συμμετείχαν ήταν οι: Νταμκαρέλου Δέσποινα, Αρσενοπούλου Αγγελίνα,

Βολιώτη Αναστασία, Κακαζιάννη Καρολίνα, Σαννής Πρόδρομος, Κερασιώτης Αθανάσιος, Βλαχοπούλου Λίλη, Τζάλλας Μιχάλης, Στεφάνου Κυριακή, Χονδρός Χάρης, Γιολδάσης Γιώργος.

Η προπόνηση χωρίστηκε σε δυο μέρη,όπου στο πρώτο μέρος οι δυο προπονητές έδειξαν αγωνιστικές τεχνικές, ενώ στο δεύτερο μέρος πραγματοποιήθηκαν αγώνες μεταξύ των αθλητών, κάνοντας παράλληλα οι μελλοντικοί κριτές την πρακτική τους εξάσκηση. Η προπόνηση απευθυνόταν για αθλητές άνω των 12 ετών,έχοντας αγωνιστική εμπειρία.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Κατσούρας Τιμολέων, ευχαρίστησε τους συλλόγους για την συμμετοχή των αθλητών και των κριτών στην 1η προπόνηση του κλιμακίου και στην επεξήγηση των κανονισμών διαιτησίας,ενώ επισήμανε την σημαντικότητα αυτών των διοργανώσεων στην εξέλιξη των αθλητών.

Παρόντες και ο υπεύθυνος της Τεχνικής Επιτροπής Στεφάνου Ιωάννης, καθώς και ο ειδικός σύμβουλος της Τοπικής Επιτροπής, πρώην Αντιπρόεδρος ΕΛΟΚ και μέλος της επιτροπής εξεταστών ΕΛΟΚ Κοσμίδης Γιώργος. Παρευρέθηκαν επίσης, ο πρώην πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Ευθυμιάδης Χαράλαμπος και ο πρώην ταμίας της ΕΛΟΚ Καραπλιάγκος Αθανάσιος.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης ανέλαβε η γραμματέας της Τοπικής Επιτροπής Κοσμίδου Βίκυ, με την υπεύθυνη της οργανωτικής επιτροπής Αϊστρατή Γεωργία, ενώ στην τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου βοήθησε και ο Παϊτήρης Παναγιώτης.

Η Τοπική Επιτροπή ευχαριστεί τον ιατρό Γιασλακιώτη Βασίλη για την υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης, καθώς και την ομάδας διάσωσης ΕΠΟΜΕΑ Βόλου.

Επίσης, ευχαριστεί τον υπεύθυνο του Α.Σ. Πήγασος Κατσούρα Δημήτρη για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του συλλόγου του. Η επόμενη διοργάνωση της Τοπικής Επιτροπής είναι στις 20 Φεβρουάριου όπου θα πραγματοποιηθεί προπονητική ημερίδα.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το