Ελλάδα

Καμία τήρηση μέτρων σε πάρτι στη Μύκονο παρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών

Kάποιοι ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών και εφαρμόζουν τα νέα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ωστόσο κάποιοι επιμένουν – παρά τις συνεχείς οδηγίες και προειδοποιήσεις των ειδικών – να αδιαφορούν. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι συνεχίζονται τα πάρτι στη Μύκονο, χωρίς να τηρούνται αποστάσεις, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, και το μόνο μέτρο που τηρείται είναι η αλλαγή του ωραρίου λειτουργίας.

Οι επιχειρηματίες του νησιού άλλαξαν το ωράριο λειτουργίας τους, προσαρμοζόμενοι στους νέους κανόνες που θέλουν στη Μύκονο τα νυχτερινά μαγαζιά να κλείνουν τα μεσάνυχτα. Η Μύκονος είναι μια από τις 16 επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές για τις οποίες ισχύουν ειδικά μέτρα τα οποία, μάλιστα, θα ενταθούν από τη Δευτέρα, 17 Αυγούστου, με τους νέους περιορισμούς για αριθμό 50 ατόμων στις συναθροίσεις.

Στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, στις οποίες από τη Δευτέρα ισχύει τόσο ο περιορισμός των 50 ατόμων στις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις όσο και η απαγόρευση λειτουργίας των χώρων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί, ανήκουν:

η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Περιφέρεια Αττικής,
οι Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Λάρισας και Κέρκυρας και
οι Δήμοι Μυκόνου, Πάρου, Σαντορίνης, Βόλου, Κατερίνης, Ρόδου, Αντιπάρου, Ζακύνθου και Κω

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το