Αθλητισμός

Καλοκαιρινό καμπ πόλο για παιδιά

Καλοκαιρινό καμπ πόλο για παιδιά που γεννήθηκαν από το 2008 έως το 2012 διοργανώνει ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση. Θα διαρκέσει από την 1η Ιουλίου έως τις 10 Ιουλίου με τις ώρες απασχόλησης των παιδιών να είναι από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.
Σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου επισημαίνονται τα εξής:
«Αθλητές γεννηθέντες από το 2008 έως το 2012 που γνωρίζουν κολύμβηση, έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις τεχνικές και τα μυστικά του αθλήματος της υδατοσφαίρισης. Μέσα από το καμπ θα γνωρίζουν συνοπτικά το άθλημα και θα αξιολογηθούν από τους προπονητές του συλλόγου. Σωστό κολύμπι, αντίληψη, υπακοή, συνεργασία και ομαδικότητα είναι μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας.
Οι τέσσερις καλύτεροι αθλητές θα επιβραβευτούν με σημαντικά έπαθλα. Το πρώτο είναι τρεις μήνες δωρεάν συμμετοχής, συν μια μπάλα water polo training, συν γυαλιά ηλίου. Το δεύτερο έπαθλο είναι δύο μήνες δωρεάν συμμετοχής, συν μια μπάλα water polo training, συν γυαλιά ηλίου. Το τρίτο έπαθλο είναι ένας μήνας δωρεάν συμμετοχής, συν μια μπάλα water polo training, συν γυαλιά ηλίου, ενώ το τέταρτο έπαθλο είναι 15 ημέρες δωρεάν συμμετοχής.
Στο καμπ θα υπάρχει ενημέρωση και πρόγραμμα αθλητικής διατροφής από την διατροφολόγο της ομάδας Κατερίνα Παππά. Δίνεται σε κάθε παιδί ένα t-shirt και δώρο χυμός κάθε ημέρα. Το τηλέφωνο για πληροφορίες και εγγραφές είναι 6942292790 (κ. Φωτεινή Καμπά)».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το