Κόσμος

Ιταλία: Γιόρτασαν 56 χρόνια γάμου στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού

Μέσα σε όλη αυτή τη σκοτεινιά που ζούμε καθημερινά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν μπορούν παρά να μας κάνουν να χαμογελάμε οι ελάχιστες ειδήσεις που αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι – ακόμη και τώρα – δεν χάνουν τη θέλησή τους για ζωή και τη διάθεση να παραμένουν «κανονικοί» σε απόλυτα «μη κανονικές» συνθήκες. Μία τέτοια είδηση είναι και η παρακάτω που δημοσίευσε η Corriere della Sera για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που γιόρτασαν την 56η επέτειο του γάμου τους στον θάλαμο νοσούντων από κορωνοϊό του νοσοκομείου Amedeo.

Όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση στο Instagram της εφημερίδας, τόσο ο Ουμπέρτο όσο και η Μαρία έχουν διαγνωσθεί θετικοί στον ιό, με τη Μαρία να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Έτσι, στις 5 Απριλίου που συμπληρώθηκαν 56 χρόνια από την ημέρα που το ζευγάρι παντρεύτηκε, το νοσηλευτικό προσωπικό τους επιφύλαξε μια έκπληξη, φέρνοντάς τους τούρτα στο δωμάτιο της Μαρία ώστε να σβήσουν τα κεράκια τους, όπως θα έκαναν και αν βρίσκονταν στο σπίτι τους.

Στο ευχαριστήριο σημείωμα που έγραψε ο Ουμπέρτο προς τους νοσηλευτές του νοσοκομείου, έγραψε: «Δεν το περίμενα ποτέ. Υπάρχει ακόμα πολλή ανθρωπιά και πολλοί γενναίοι νοσηλευτές με χρυσή καρδιά. Ίσως, μάλλον πράγματι και όχι ίσως, αυτή ήταν η ωραιότερη επέτειος γάμου που περάσαμε μαζί. Σας ευχαριστώ όλους γι’ αυτό το δώρο, το πιο όμορφο της ζωής μου, ακόμη και σε αυτή την άσχημη συγκυρία. Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ και μία δυνατή αγκαλιά για όλους και εκ μέρους της συζύγου μου. Υπήρξατε όλοι υπέροχοι».

Πηγή: Έθνος

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το