Ελλάδα

Υποψηφιότητα-έκπληξη για την αρχηγία στη ΝΔ -Ποιος είναι ο Μάρκος Πανέττας

markospanettas-neadimokratia-708

Ένας ακόμη υποψήφιος προστίθεται στην κούρσα διαδοχής της Νέας Δημοκρατίας, μετά τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Απόστολο Τζιτζικώστα. Ο Μάρκος Πανέττας θέτει επίσημα την υποψηφιότητά του.

Ο 43χρονος είναι μέλος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας στην Κηφισιά και πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου της περιοχής.

«Χρειάζεται η νέα ηγεσία να μην έχει τα χαρακτηριστικά ενός επαγγελματία πολιτικού, που είναι κλεισμένος μέσα στον γυάλινο πύργο του κόμματος και της οικογενειοκρατίας», αναφέρει χαρακτηριστικά στην δήλωσή του, στην οποία γνωστοποιεί την υποψηφιότητά του.

«Με τη διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου, δίνεται στην Νέα Δημοκρατία μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξει και να έρθει κοντά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία», τονίζει, αρχικά στην δήλωσή τους και συνεχίζει, λέγοντας:
Για να γίνει όμως αυτό, χρειάζεται η νέα ηγεσία να μην έχει τα χαρακτηριστικά ενός επαγγελματία πολιτικού, που είναι κλεισμένος μέσα στον γυάλινο πύργο του κόμματος και της οικογενειοκρατίας.
Για αυτό το λόγω αποφάσισα, να διεκδικήσω το δικαίωμα να είμαι υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας».
«Θεωρώ ότι το κόμμα χρειάζεται την δυναμική ανθρώπων της αγοράς, αυτοδημιούργητων, με εμπειρία και άποψη για την πραγματική οικονομία και λύσεις για την ανάκαμψη της αγοράς. Που θα αγγίζουν τα προβλήματα των πωλητών, και θα τους δίνουν ουσιαστική ελπίδα, για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους», καταλήγει.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το