Παραπολιτικά

Οι υποψίες και η έφοδος

Kinter έκπληξη σήμερα το πρωί για τους εργαζόμενους στα ταμεία της ΔΕΥΑΜΒ. Δεν είχαν προλάβει να καθίσουν στις καρέκλες τους όταν έκανε «ντου» ο δήμαρχος Αχ. Μπέος, ενώ μερικοί δεν είχαν προλάβει καν να φθάσουν στη δουλειά τους. Ο δήμαρχος ήθελε να κάνει έλεγχο στο ταμείο της Παρασκευής και να διαπιστώσει αν τα κομμένα παραστατικά ανταποκρίνονται στο ύψος των εισπράξεων. Ο αντιπρόεδρος γνώριζε για την έφοδο αλλά δεν συμμετείχε στο «τιμ». Ίσως γιατί ο δήμαρχος συνοδευόταν από εξωθεσμικούς παράγοντες, προσωπικούς του φίλους.
Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά –πολλά χρόνια, που δήμαρχος πραγματοποιεί αιφνιδιαστική επίσκεψη σε υπηρεσία. Το ενδιαφέρον εστιάζεται ωστόσο στο γεγονός ότι η έφοδος ήταν στοχευμένη στα ταμεία, με ό,τι συνειρμούς αυτό δημιουργεί. Ο δήμαρχος είχε σύμφωνα με πληροφορίες καταγγελίες για την διαχείριση στα ταμεία και έσπευσε να διαπιστώσει αν ισχύουν.
Το γεγονός ότι ο ίδιος έσπευσε να διαπιστώσει τι συμβαίνει και δεν ανακοίνωσε απλά μια ΕΔΕ, που θα τελειώσει…άμποτε και κανείς ποτέ δεν θα μάθει τα αποτελέσματα, είναι μια θετική ενέργεια . Δείχνει ότι δεν πρόκειται να καλύψει τα κακώς κείμενα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το