Κόσμος

Ινδονησία: Άνδρας πάλεψε και σκότωσε πύθωνα 8 μέτρων

Ένα μάλλον άδοξο τέλος είχε ένας πύθωνας στην Ινδονησία, καθώς μετά από μία «επική μάχη» με έναν άνδρα στα… μαρμαρένια αλώνια της Σουμάτρας, κατέληξε να γίνει γεύμα!

Ένας σεκιουριτάς ονόματι Robert Nababan πέτυχε το τεράστιο αυτό φίδι, μήκους 7,8 μέτρων σε έναν δρόμο κοντά σε φυτείες φοινικέλαιου στην επαρχία Batang Gansal της Σουμάτρας το Σάββατο και προσπάθησε να το πιάσει.

Εκείνο τού επθιτέθηκε και αφού πάλεψαν για αρκετή ώρα, ο άνδρας τελικά το σκότωσε με τη βοήθεια χωρικών. Από την μάχη του με τον πύθωνα ο Nababan τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι.
Όμως ο πύθωνας δεν ήταν τόσο τυχερός όσο ο άνδρας. Το άψυχο σώμα κρεμάστηκε από ένα δέντρο σε δημόσια θέα στο χωριό, προτού τεμαχιστεί, τηγανιστεί και καταλήξει στα πιάτα των κατοίκων του χωριού.

«Προσπάθησα να το πιάσω, μού δάγκωσε το χέρι, αλλά κατάφερα να το παλέψω», δήλωσε ο Nababan, στα ινδονησιακά μέσα ενημέρωσης.

Ο 37χρονος δεν έδωσε έναν ακριβή λόγο γιατί προσπάθησε να πιάσει τον πύθωνα, αλλά υπογράμμισε ότι υπήρχαν κάτοικοι που δεν μπορούσαν να περάσουν από το δρόμο, λόγω του φιδιού.

Άλλες αναφορές επισημαίνουν ότι ήθελε να προστατεύσει τους φοβισμένους κατοίκους του χωριού ή απλά να καθαρίσει το δρόμο.

Τοπικοί αστυνομικοί δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο πύθωνας βύθισε τα δόντια του στον αριστερό βραχίονα του Nababan και παραλίγο να του το κόψει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ακόμη, δήλωσε ο επικεφαλής της κυβέρνησης της επαρχίας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το