Κόσμος

Ινδία: Συνελήφθη CΕΟ τεχνολογικής startup -Βρήκαν το πτώμα του γιού της μέσα σε βαλίτσα

Η CEO μιας ινδικής startup επιχείρησης τεχνητής νοημοσύνης συνελήφθη ως ύποπτη για τη δολοφονία του τετράχρονου γιού της μετά τον εντοπισμό του πτώματός του μέσα στη βαλίτσα της, ανακοίνωσε η αστυνομία στην Ινδία.

Υπό κράτηση

Η Σουτσάνα Σεθ, η επικεφαλής της εταιρείας The Mindful AI Lab στο επίκεντρο της τεχνολογίας στην Ινδία, την πόλη Μπενγκαλούρου, συνελήφθη στην περιοχή Τσιτραντούργκα του κρατιδίου Καρνατάκα καθώς επέστρεφε με ταξί από το γειτονικό κρατίδιο Γκόα αφού βρέθηκε το πτώμα του παιδιού μέσα στη βαλίτσα της, είπε η αστυνομία.

Η Σεθ δεν ήταν διαθέσιμη να σχολιάσει καθώς βρισκόταν υπό κράτηση και η αστυνομία είπε ότι δεν γνωρίζει αν έχει ήδη προσλάβει δικηγόρο.

Υπάλληλοι της εταιρείας της επίσης δεν ήταν προσβάσιμοι για να σχολιάσουν.

Η Σεθ είχε πάει σε δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με τον γιο της στην Γκόα το Σάββατο, αλλά το αγόρι δεν βρισκόταν μαζί της όταν άδειασε το δωμάτιο, το βράδυ της Δευτέρας, είπε ο επιθεωρητής της αστυνομίας της Γκόα Πάρες Νάικ.

Το προσωπικό καθαριότητας του ξενοδοχείου βρήκε ίχνη αίματος στο δωμάτιο όταν η γυναίκα έφυγε και ειδοποίησε την αστυνομία, εξήγησε ο Νάικ.

Η αστυνομία στη συνέχεια επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον ταξιτζή και του ζήτησε να μεταφέρει τη Σεθ στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, συνέχισε ο ίδιος.

“Όταν ανοίξαμε τη βαλίτσα της βρήκαμε το πτώμα του παιδιού”, είπε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της αστυνομίας της Βόρειας Γκόα Νιντχίν Βαλσάν.

Η αστυνομία της Γκόα μετέφερε τη Σεθ στο κρατίδιό της, είπε ο Βαλσάν, προσθέτοντας ότι ο σύζυγός της βρισκόταν στην Ινδονησία και του ζητήθηκε να επιστρέψει στην Ινδία.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το