Τοπικά

Ημερίδα για αγροτικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Poster A3-elliniko-parousiasi-mikro

Ενημερωτική Ημερίδα στο Ξενοδοχείο Volos Palace διοργανώνει αύριο το Ινστιτούτο Έρευνας και Τεχνολογίας Θεσσαλίας-ΙΕΤΕΘ.
Η ημερίδα θα αρχίσει στις 9:30 π.μ. και θα διαρκέσει έως τις πέντε το απόγευμα. Πραγματοποιείται δε στο πλαίσιο του έργου «Διακρατικό δίκτυο για την υποστήριξη Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στον τομέα της κτηνοτροφίας και των οπωροκηπευτικών – AGRO-START».
Στόχος της εκδήλωσης που πραγματοποιείται στο Βόλο είναι η προώθηση των αποτελεσμάτων του έργου AGRO-START, το οποίο ολοκληρώνεται τέλος Δεκεμβρίου του 2014, στους ενδιαφερόμενους φορείς και εκπροσώπους επιχειρήσεων στον τομέα των οπωροκηπευτικών και της κτηνοτροφίας. Στην εκδήλωση αναμένεται να παραστούν εκπρόσωποι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της ΓΓΕΤ, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου, του ΕΚΕΤΑ/ΙΕΤΕΘ, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εκπρόσωποι Μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και εκπρόσωποι άλλων οργανισμών που παρέχουν υποστήριξη στις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.
Το Έργο AGRO-START, Πρόγραμμα South-East Europe (SEE) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υλοποιήθηκε σε επτά χώρες (Ρουμανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ιταλία, Σλοβενία, ΠΓΔΜ, Αλβανία) από 12 οργανισμούς. Από Ελληνικής πλευράς συμμετέχει ως εταίρος το Ινστιτούτο Έρευνας και Τεχνολογίας Θεσσαλίας (ΙΕΤΕΘ). Ο γενικός στόχος του Έργου AGRO-START ήταν η αύξηση της ανταγωνιστικότητας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και η προώθηση και διευκόλυνση της καινοτομικής επιχειρηματικότητας, ως απάντηση στην ανάγκη εξειδικευμένης υποστήριξης για τις επιχειρήσεις οπωροκηπευτικής παραγωγής και κτηνοτροφίας, που να προσαρμόζεται σε μια ολοκληρωμένη διακρατική προσέγγιση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το