Αθλητισμός

Ημέρα ανακοινώσεων στη Νίκη Bόλου

Ημέρα ανακοινώσεων θα είναι η σημερινή για τη Νίκη. Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπου θα μιλήσει για θέματα που απασχολούν το τμήμα, αλλά δεν θα έχουν να κάνουν με μεταγραφές. Την απόκτηση του 24χρονου πάουερ φόργουορντ Ζήση Καφάση ανακοίνωσε η μπασκετική Νίκη.

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει σήμερα η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης. Αυτή θα δοθεί στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού σταδίου και γι’ αυτόν τον λόγο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Από τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνεται πως την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου, για θέματα που άπτονται της οργάνωσης και ιατρικής κάλυψης των αθλητών του ποδοσφαιρικού τμήματος και των ακαδημιών. Η συνέντευξη είναι ανοιχτή μόνο για τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης».

Εκ μέρους της Νίκης το «παρών» θα δώσουν ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νίκος Παπακωνσταντίνου (βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη απ’ όπου αναμένεται αύριο το πρωί), ο β’ αντιπρόεδρος Βασίλης Βενέτης, ο υπεύθυνος Ακαδημίας Άκης Σουγγάρης, ο γενικός αρχηγός Απόστολος Σανίδας (οι δύο τελευταίοι ανήκουν και στην επιτροπή μεταγραφών), ενώ απών για επαγγελματικούς λόγους θα είναι ο γενικός γραμματέας Γιώργος Κουτσούκης.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, τα θέματα που θα αναλυθούν έχουν σχέση με την οργάνωση και την ιατρική κάλυψη των αθλητών τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και της υποδομής. Πρόθεση της Διοικούσας είναι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον σύλλογο να έχουν την απαραίτητη ιατροφαρμακευτική κάλυψη έχοντας ως βασικό γνώμονα την υγεία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κλειστεί συμφωνίες με κλινικές και κέντρα αποκατάστασης, που θα αναλάβουν τους αιματολογικούς και καρδιολογικούς ελέγχους, καθώς και τη χειρουργική επέμβαση και την ανάρρωση σε περίπτωση τραυματισμού. Μάλιστα εκπρόσωποι αυτών αναμένεται να είναι παρόντες στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Το ίδιο ισχύει και για τον φυσικοθεραπευτή, τον διατροφολόγο και τον εργοφυσιολόγο, οι οποίοι θα παρουσιαστούν επίσημα σήμερα.
Όσον αφορά τα οργανωτικά θέματα, είναι πιθανόν να γίνει γνωστή και η εταιρεία που θα ντύνει τη Νίκη την ερχόμενη σεζόν. Ήδη οι «κυανόλευκοι» έχουν συμφωνήσει για τις εμφανίσεις και τις στολές εξόδου της ομάδας και λογικά θα γίνει μια αναφορά σήμερα.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές σήμερα. Ωστόσο όλα δείχνουν πως μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας (πιθανότατα τη Δευτέρα 31 Ιουλίου) αυτά τα θέματα θα έχουν τακτοποιηθεί.

Μαλτέζικο ενδιαφέρον για τον Τζιώρα
Ο Χρήστος Τζιώρας φαίνεται πως απασχολεί τη Νίκη, αλλά δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται γι’ αυτόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα του footballinmaltagroup.wordpress.com, δύο σύλλογοι από τη Μάλτα «γλυκοκοιτάζουν» τον 28χρονο στράικερ και σκοπεύουν να του καταθέσουν πρόταση. Όπως και να έχει, πάντως, η υπόθεση Τζιώρα είναι πολύ δύσκολη για τους «κυανόλευκους», έστω κι αν ο ικανός σέντερ φορ αγαπά πολύ τη Νίκη.

Η Νίκη ανακοίνωσε τον Καφάση
Συνεχίζει την ενίσχυσή της η Νίκη εν όψει της συμμετοχής της στην Γ’ Εθνική μπάσκετ. Όπως έγραψε χθες η «Θ», υπήρξε συμφωνία για τον Ζήση Καφάση το βράδυ της Δευτέρας ανάμεσα στη Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του βολιώτικου συλλόγου και του Σπάρτακου Λάρισας, όπου ανήκει ο 24χρονος καλαθοσφαιριστής.
Η μεταγραφή ανακοινώθηκε επίσημα χθες το πρωί από τους «κυανόλευκους». Αναλυτικά το κείμενο έχει ως εξής:
«Παίκτης της Νίκης Βόλου θα είναι την επόμενη σεζόν ο Ζήσης Καφάσης. Ο 24χρονος αθλητής έχει ύψος 1.98 και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5».
Ξεκίνησε το μπάσκετ στην ακαδημία του Σπάρτακου Λάρισας με τον οποίο έχει αγωνιστεί και σε ανδρικό επίπεδο, ενώ επίσης έχει αγωνιστεί στη Μεταμόρφωση σε Β’ και Γ’ Εθνική και στον Ολυμπιακό Βόλου.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Το μέλλον του Βόλου – Δυνατότητες και προοπτικές» στο δημαρχείο Βόλου

Ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Το μέλλον του Βόλου – Δυνατότητες και προοπτικές» συγκαλεί για σήμερα,…

27 Μαΐου 2024

Σεισμός 6,6 Ρίχτερ στο αρχιπέλαγος Τόνγκα στον νότιο Ειρηνικό – Πού εντοπίζεται το επίκεντρο

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,6 βαθμών ταρακούνησε σήμερα το αρχιπέλαγος των νήσων Τόνγκα, στον νότιο…

27 Μαΐου 2024

«Ήταν προμελετημένο έγκλημα, τον έσωσα με σακούλες σκουπιδιών» – Νέα μαρτυρία για την επίθεση στους εθελοντές

Σε κατάσταση σοκ παραμένουν οι εθελοντές που τα ξημερώματα του Σαββάτου δέχθηκαν επίθεση με γροθιές,…

27 Μαΐου 2024

Εκατοντάδες μωρά γεννήθηκαν με παράλυση λόγω αμέλειας

Πάνω από 4 δισεκατομμύρια λίρες δαπάνησε το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) της Βρετανίας σε 11…

27 Μαΐου 2024

Έρχεται για δεύτερη χρονιά το CANTEEN FESTIVAL στον Βόλο

Ήρθε η ώρα για το γαστρονομικό φεστιβάλ που αγάπησε όλος ο Βόλος. Το Canteen Festival…

27 Μαΐου 2024

Τρομακτικό ατύχημα στην ανάβαση Κύμης – Αυτοκίνητο έφυγε στη στροφή και τούμπαρε

Παρολίγον τραγωδία την Κυριακή κατά τη διάρκεια της ανάβασης της Κύμης με αγωνιστικά αυτοκίνητα όταν…

27 Μαΐου 2024