Αθλητισμός

Έκλεισε Νόνη ο Ολυμπιακός Βόλου

Μπήκαμε στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου και οι κινήσεις της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου γίνονται πιο έντονες, όσον αφορά το σχεδιασμό του ρόστερ και της απόκτησης ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με οκτώ ποδοσφαιριστές, τους οποίους και θα ανακοινώσουν, μόλις ολοκληρωθούν και τυπικά οι συμφωνίες και «πέσουν» οι υπογραφές.

Όπως πρώτη έγραψε η «Θ», ο Χρήστος Νόνης θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, καθώς ο 26χρονος αμυντικός τα βρήκε σε όλα με τη διοικούσα επιτροπή και θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα». Θυμίζουμε, πως ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός (έχει ύψος 1.91) πέρυσι αγωνίστηκε στον Θεσπρωτό, έχοντας 24 συμμετοχές και πέντε γκολ. Την χρονιά, πάντως, την είχε αρχίσει στη Χαλκίδα, στην οποία αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια. Έχει παίξει στο παρελθόν και στους Τύρναβο, Αστέρα Μαγούλας, Ζάκυνθο και Καλλιθέα. Συνολικά έχει να επιδείξει 48 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και 60 στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Έχουμε τονίσει, πως υπάρχει ενδιαφέρον και για έναν ακόμη παίκτη που πέρυσι έπαιζε στον Θεσπρωτό και αυτός είναι ο Γιώργος Μέμος. Ο 20χρονος επιθετικός αφού πρώτα έπαιξε σε επτά παιχνίδια με τον Ερμή Ζωνιανών, τον περασμένο Ιανουάριο πήγε στον Θεσπρωτό. Αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια (δέκα ως βασικός), ενώ σημείωσε και πέντε γκολ.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν συζητήσει με τον ποδοσφαιριστή και μένει να δούμε τις προσεχείς μέρες αν θα προχωρήσει ή όχι η απόκτησή του.
Ένας άλλος ποδοσφαιριστής, που φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού είναι ο Χρήστος Καράμπελας, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Διαγόρα Σεβαστής. Μια ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό σχεδόν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Πρόκειται για 26χρονο μέσο, με «γεμάτες» χρονιές τα τελευταία χρόνια. Την περίοδο 2014-15 έπαιξε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, έχοντας 17 συμμετοχές, ενώ την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον Πιερικό κατέγραψε 29 συμμετοχές, σημειώνοντας και τρία γκολ. Την χρονιά που μας πέρασε, ως ποδοσφαιριστής του Διαγόρα Σεβαστής έπαιξε σε 23 παιχνίδια, πετυχαίνοντας τρία γκολ.

 

Στο στόχαστρο των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται ο Χρ. Καράμπελας

Ο Χρήστος Καράμπελας έχει παίξει ακόμη στη Ζάκυνθο, στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στον Οδυσσέα Κορδελιού, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και στον Εθνικό Γαζώρου. Συνολικά έχει να επιδείξει 40 συμμετοχές στην Β’ Εθνική και 86 στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Επίσης, έχει σημειώσει και 10 γκολ.
Μεταξύ των παικτών που κινείται να αποκτήσει ο Ολυμπιακός, φέρεται να είναι και ο Στέφανος Κραγιόπουλος από τον Πιερικό. Τον 27χρονο αμυντικό γνωρίζει πολύ καλά ο Μιχάλης Ζιώγας, καθώς συνεργάστηκε μαζί του την περσινή χρονιά και εισηγήθηκε προς τη διοίκηση την απόκτησή του. Ο Κραγιόπουλος πέρυσι ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας της Κατερίνης, αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Πιερικό, ενώ σημείωσε και ένα γκολ. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Βατανιακού, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του Ηρακλή Αμπελοκήπων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης φέρεται να είναι κλεισμένος και άμεσα θα ανακοινωθεί η απόκτησή του.
Πέρα από τους Έλληνες παίκτες που θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός, οι διοικούντες κινούνται και για την απόκτηση ξένων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι να γνωρίζουν την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ενισχυθούν με τέσσερις ξένους, καθώς παρελθόν θα αποτελέσουν από την ομάδα οι Φαμπρίτσιο Πότσι και Μπόγιαν Ντόικιτς.

Ακούστηκε χθες το όνομα του Φιλίπ Αρσενίεβιτς, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ελλάδα. Πρόκειται για 34χρονο Σέρβο μέσο, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας την περίοδο 2009-10 με τον Πανθρακικό στη Σούπερ Λιγκ. Την επόμενη χρονιά με την ομάδα της Κομοτητής έπαιξε στη Β’ Εθνική, για να φύγει από την Ελλάδα και να επιστρέψει την περίοδο 2015-16 για λογαριασμό του Α.Ο. Τρίκαλα (έπαιξε σε οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος).
Πέρυσι ξεκίνησε τη χρονιά στη Σπάρτη, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όμως έφυγε γρήγορα, καταγράφοντας μόλις δύο συμμετοχές. Πήγε τον περασμένο Ιανουάριο στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, ομάδα της Κρήτης που πέρυσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (υποβιβάστηκε), με την οποία έπαιξε σε 12 παιχνίδια, σημειώνοντας και τέσσερα τέρματα. Πρόκειται, πάντως, για ποδοσφαιριστή που έχει φθίνουσα πορεία τα τελευταία χρόνια, ενώ τον Σεπτέμβριο κλείνει τα 34 χρόνια του.

Στο μεταξύ, ολοένα και απομακρύνεται η προοπτική συνεργασίας και τη νέα χρονιά με τους Κώστα Οικονόμου, Αλέξανδρο Αναστασίου, Λόρι Κέρι, Γρηγόρη Ευθυμιάδη και Κώστα Φλίγκο. Θυμίζουμε, πως τα χρήματα που τους προτείνονται για να παραμείνουν στην ομάδα είναι πολύ λίγα (τους οφείλονται και σημαντικά ποσά από πέρυσι) και με αυτές τις συνθήκες κανείς ποδοσφαιριστής από τους παραπάνω δεν θα μείνει στον Ολυμπιακό. Όλοι τους θέλουν να φύγουν και ήδη εξετάζουν προτάσεις που έχουν στα χέρια τους.
Όσον αφορά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο περσινό ρόστερ, το πιθανότερο είναι να παραμείνουν στον Ολυμπιακό. Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας: 40χρονος παρέσυρε με ΙΧ τη σύζυγό του που οδηγούσε μηχανή – 33χρονος υπαρχιφύλακας απειλούσε την πρώην του

Δύο νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκαν στη Βόρεια Ελλάδα, με θύματα μία 35χρονη και μία…

17 Ιουνίου 2024

Υπουργείο Υγείας: Πώς θα αποζημιώνονται γιατροί και διαγνωστικά για τις δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας

Τον «τιμοκατάλογο» αποζημίωσης για τους γιατρούς που θα διεξάγουν τις δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις για τον…

17 Ιουνίου 2024

Επίδομα παιδιού: Πότε καταβάλλεται – Ποιοι κινδυνεύουν να το χάσουν

Στο τέλος του Ιουλίου αναμένεται να καταβληθεί η 3η διμηνιαία δόση του 2024 αναφορικά με το επίδομα παιδιού,…

17 Ιουνίου 2024

Συνεδριάζει την Πέμπτη το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

Με 16 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 16.00 στο Νέο Διοικητήριο…

17 Ιουνίου 2024

Γιώργος Μαζωνάκης: Έστειλε εξώδικο στην αδερφή του και έβγαλε ανακοίνωση εναντίον της

Με μια ανακοίνωση - φωτιά ο Γιώργος Μαζωνάκης επέλεξε να συνεχίσει την υπόθεση της δικαστικής…

17 Ιουνίου 2024

Δικτύωση του ΚΗΦΗ Αγριάς του Δήμου Βόλου με το Κλιμάκιο Υποστήριξης Πλημμυροπαθών για τον νομό Μαγνησίας

Με στόχο τη δικτύωση συναντήθηκαν προσωπικό του ΚΗΦΗ Αγριάς και του Κλιμακίου Υποστήριξης Πλημμυροπαθών για…

17 Ιουνίου 2024