Τοπικά

Ηλικιωμένος στο κέντρο του Βόλου με επιστολή του στην Πυροσβεστική δήλωνε πως θέλει να αυτοκτονήσει

Παραγγελία για ακούσια νοσηλεία σε ψυχιατρική δομή του Βόλου έδωσε χθες η Εισαγγελία, για έναν 80χρονο Βολιώτη που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και με επιστολή του στην Πυροσβεστική μεταξύ άλλων δήλωνε την πρόθεση του να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Ο ηλικιωμένος που διαμένει στο κέντρο του Βόλου και είναι γνωστός στους πυροσβέστες, αφού του έχουν προσφέρει στο παρελθόν πολλές φορές τη βοήθεια τους, χθες τους παρέδωσε μια δισέλιδη επιστολή.
Σύμφωνα με πληροφορίες εκεί μέσα αναφέρονταν διάφορα πράγματα, τα οποία όμως δεν έβγαζαν κάποιο λογικό νόημα, ενώ το κείμενο κατέληγε με τον 80χρονο να αναφέρει πως θέλει να αυτοκτονήσει.
Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η Εισαγγελία, ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος να κάνει πράξη τα λεγόμενα του.
Έτσι η εισαγγελέας υπηρεσίας ζήτησε από τους αστυνομικούς να προχωρήσουν στη διαδικασία ακούσιας νοσηλείας του σε ψυχιατρική δομή, ώστε να του παρασχεθεί η απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.
Σημειώνεται πως ο άνδρας στο κείμενο του έκανε αναφορά σε συγγενικό του πρόσωπο, αλλά και σε άλλα άγνωστα πρόσωπα, χωρίς όμως να υπάρχει ροή στα γραφόμενα.
Παράλληλα πληροφορίες υποστηρίζουν ότι δεν φέρεται να αντιμετωπίζει κάποιο οικονομικό πρόβλημα, ενώ ήταν γνωστό το ονοματεπώνυμο του στους πυροσβέστες, γνωρίζοντας ακόμα στο περίπου, που διαμένει ο ηλικιωμένος.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το