Τοπικά

Ηλικιωμένη με προβλήματα υγείας μεταφέρθηκε στο Γηροκομείο Βόλου

Στο Γηροκομείο Βόλου φιλοξενείται μια ηλικιωμένη γυναίκα που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.  Η ηλικιωμένη, όπως έγινε γνωστό, ζούσε κάτω από άθλιες συνθήκες και το Γηροκομείο θα φροντίσει για τη σίτιση και την περίθαλψή της.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

“Το Γηροκομείο πάντα στις επάλξεις κι πρόθυμο ανά πάσα στιγμή να προσφέρει ανιδιοτελώς κι απρόσκοπτα σε κάθε κοινωνικό περιστατικό για το οποίο ενημερώνεται, έδρασε και πάλι.
Κατόπιν ειδοποίησης από γειτονικό πρόσωπο μιας ηλικιωμένης η οποία διαβιεί κάτω από άθλιες συνθήκες υγιεινής και με σοβαρότατα προβλήματα υγείας, έγινε παρέμβαση από το Γηροκομείο, όπου σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Βόλου, φρόντισαν για την διακομιδή της σε αυτό, προκειμένου να της παραχθούν οι πρώτες βοήθειες κι ότι άλλο είναι απαραίτητο.
Απώτερος σκοπός της εν λόγω παρέμβασης είναι να εξασφαλισθούν και να δημιουργηθούν οι συνθήκες προκειμένω η ηλικιωμένη να βρει στέγη, σίτιση και περίθαλψη.
Έτσι λοιπόν το Γηροκομείο ως ενεργό κύτταρο της κοινωνίας του Βόλου κι αφουγκραζόμενο τις δυσκολίες της ηλικιωμένης θα προσπαθήσει να τις εξασφαλίσει αυτά που από όλους εμάς θεωρούνται δεδομένα”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το